plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Sansevieria Lauren-bestellen-bezorgen

Sansevieria Lauren aanbiedingen vergelijken

De Sansevieria Lauren online bestellen lekker makkelijk laten thuisbezorgen? Deze populaire kamerplant is makkelijk te onderhouden. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Te bestellen in diverse lengtes, varianten, en met bijpassende sierpotten. Op dit portaal vind je uitgebreide informatie en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Bovendien check je hier de beste plantenwinkels en tuincentra die jouw Vrouwentong thuisbezorgen.

 • De Sansevieria Lauren kom je soms ook tegen als: Bajonetplant en Sansevieria.
 • Makkelijk te verzorgen: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €44,95.
PlantSansevieria Lauren
BijnaamBajonetplant
Type kamerplantSansevieria
Lengte80 cm
Diameter27 cm
Verkoopprijs€44,95
PlantkleurGroen
VoedingsinstructiesGebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten
Water gevenElke 14 dagen water geven
LichtgevoeligheidHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Min. temp15°C
Alle informatie over de Sansevieria Lauren.

Sansevieria Lauren online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze brengen sfeer aan de ruimte, zijn goed voor je humeur en zorgen voor zuurstof in je huis. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar heb je geen auto? Online bestellen van de Bajonetplant kan dan uitkomst bieden. Je hebt een ruime keuze, er is vaak een gratis opmaakservice, en het is heel voordelig. Meer en meer aanbieders bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ontvang jij altijd de meest verse planten van de beste kwaliteit. In de onderstaande tabel check je Nederlandse online aanbieders van kamerplanten waar je verrassend voordelig en gemakkelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Sansevieria Lauren met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Bajonetplant thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Sansevieria Lauren bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies een pot die je mooi vind en kies een bezorgadres. De Sansevieria wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo kom je er achter wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Vaak wordt de plant binnen 1 werkdag geleverd. Overweeg ook de Alocasia Stingray.

Sansevieria Lauren thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de benodigde maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Tevens kan men ook speciale plantenvoeding of handige accessoires zoals een mosstok kiezen.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Meestal geldt: bestellen voor 15:00 betekent de volgende dag jouw plant in huis. Afrekenen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  De gewenste plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Sansevieria Lauren wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Dankzij deze verpakking raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens de bezorging.

 4. Levering van het pakket

  De plant wordt afgeleverd door een erkende koerierdienst. Met jouw eigen track-en-trace code heb je een indicatie van de aflevertijd. Op de doos ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat het om een plant gaat. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Neem de Bajonetplant voorzichtig uit de kartonnen doos. Bekijk de verzorgingsinstructies en zet de plant op de juiste locatie neer. Meestal krijgt de plant voordat deze weggaat nog het nodige water en voeding.

Bajonetplant online bestellen en laten bezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Kamerplant Verzorgingsinformatie maart 2024

De Sansevieria Lauren is relatief makkelijk te verzorgen. Op deze website kun je veel verzorgingstips vinden. Vanzelfsprekend moet de plant de juiste standplaats hebben. Het beste advies is hier: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar geef ‘m ook niet te veel. Je kunt het beste beginnen met: Elke 14 dagen water geven. Kies ook voor Bajonetplant plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Je kunt het beste beginnen met: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Bedenk wel: factoren zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid zijn per woning weer anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. Bijgaand vind je een aantal symptomen die kunnen optreden (andere planten-optie: Tradescantia Vaderplant Rood).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig zon of wortelrot
Bruine vlekken/puntjes op het bladLage luchtvochtigheid of te weinig licht
Bladeren vervormenZorg voor een constanter waterpeil
De Sansevieria Lauren laat veel blad losGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Het verslappen van de plant (verwelken)Wortelrot of te weinig water
Witte vlekken/schimmel op bladRouwvliegjes of Wolluis
Mijn plant stopt met groeienTekort aan voedingsstoffen
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Sansevieria Lauren?

Plantenvoeding is noodzakelijk voor de groei van een plant. Dit is met name van belang in de groeiperiode. De tip voor een Bajonetplant: Gebruik eens per maand voeding voor goene kamerplanten. Je kunt het beste gebruik maken van vloeibare voeding. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Sansevieria Lauren water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

De Bajonetplant moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. Ons advies voor deze Sansevieria: Elke 14 dagen water geven. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. De exacte waterbehoefte wordt uiteindelijk bepaald door licht/schaduw, grond, type bloempot, temperatuur en lucht. Na verloop van tijd kan je best wat meer of minder water geven.

Welke standplaats is geschikt voor deze Bajonetplant?

Ons advies voor de standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Hoe duur is een Sansevieria Lauren?

De Vrouwentong met een lengte van 80 cm en een potmaat van 27 cm kost gemiddeld €44,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Sansevieria Lauren aan huis laten leveren. De kamerplant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. Veel online plantenshops versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie