plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Lepelplant-bestellen-bezorgen

Lepelplant aanbiedingen vergelijken

Een Spathiphyllum Lepelplant M online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Deze binnenplant vereist maar weinig onderhoud. Met zijn groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Hij is er in in diverse soorten en hoogtes, eventueel geleverd in pot. Op ons platform bekijk je alle informatie en tips om ‘m te verzorgen. In aanvulling daarop bekijk je hier populaire plantenshops en online tuincentra die jouw Lepelplant aan huis bezorgen.

 • De Lepelplant heeft verschillende alternatieve namen: Spathiphyllum en Spathiphyllum.
 • Gemakkelijk te verzorgen: Gebruik 1 keer p/maand voeding voor Bloeiende Planten.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €14,95.
PlantLepelplant
Alternatieve naamSpathiphyllum
Soort kamerplantSpathiphyllum
Hoogte60 cm
Diagonaal17 cm
Prijsindicatie€14,95
KleurGroen
VoedingsadviesGebruik 1 keer p/maand voeding voor Bloeiende Planten
Water gevenIedere week een beetje water geven
StandplaatsPlaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk
Min. temp15°C
Tabel met informatie over de Lepelplant.

Lepelplant online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze brengen sfeer in huis, zorgen voor een beter humeur en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Spathiphyllum is dan ideaal. Het aanbod is enorm groot, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Steeds meer plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de mooiste planten van de beste kwekers. In de vergelijker hieronder bekijk je erkende plantenshopswaar je verrassend voordelig en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Lepelplant met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Spathiphyllum thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Lepelplant aan huis bezorgen is een fluitje van een cent. Kies plant en formaat, kies (eventueel) een sierpot en betaal veilig online. De Spathiphyllum wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt zie je precies hoe laat de bezorger er is. Meestal kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Klik eventueel ook verder naar de Orchidee Lisa paars.

Lepelplant thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de benodigde maat en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Uiteraard kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een ongediertebestrijder meebestellen.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Doorgaans geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag al aan huis geleverd. Betalen doe je met onder andere iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Klaargemaakt voor verzending

  De plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Lepelplant wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door dit proces blijft jouw plant in perfecte staat ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Afleveren van de bestelling

  De doos wordt vervoerd door een betrouwbare bezorgdienst. Via een track-en-trace link heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het product staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat het een binnenplant betreft. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Haal de Spathiphyllum voorzichtig uit de omdoos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). In veel gevallen krijgt de plant voordat deze weggaat nog het nodige water en voeding.

Spathiphyllum bestellen via internet en laten bezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Verzorgingstips Kamerplant juni 2024

Jouw Lepelplant stelt niet veel eisen. Op deze website lees jij alles over plantenverzorging. Ten eerste moet je een goede standplaats kiezen. De basisregel hier is: Plaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk. Geef de plant voldoende water, maar ook niet te veel. Je kunt het beste beginnen met: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Spathiphyllum plantenvoeding om de groei te stimuleren. Hiervoor geldt: Gebruik 1 keer p/maand voeding voor Bloeiende Planten. Vergeet niet: de omstandigheden zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn overal weer verschillend. Check altijd goed de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. Hieronder lees je verschillende symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (tip: keuze van onze redactie: Philodendron cobra).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig licht of te weinig water
Bruine vlekken/puntjes op het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Bladeren krullen opZorg voor een constanter waterpeil
De Lepelplant laat zijn blad vallenPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
Het verslappen van de plant (verwelken)Watergebrek of soms wortelrot
Witte stipjes op kamerplantWolluizen
De plant groeit niet meerKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding is goed voor de Lepelplant?

Plantenvoeding is belangrijk voor de groei van jouw plant. Met name tijdens de groeiperiode. De tip voor een Spathiphyllum: Gebruik 1 keer p/maand voeding voor Bloeiende Planten. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Lepelplant water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Een Spathiphyllum heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Ons advies voor deze Spathiphyllum: Iedere week een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. De waterbehoefte wordt beïnvloed door de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Spathiphyllum?

De beste standplaats is: Plaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Hoeveel betaal je voor een Lepelplant?

De Lepelplant met een grootte van 60 cm en een potmaat van 17 cm kost om en nabij de €14,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Lepelplant aan huis laten leveren. De kamerplant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. Veel online plantenshops brengen de producten van kwekers naar klanten in slechts 1 dag.

Plaats een reactie