fleurdirect
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar

Variegata Spathiphyllum lepelplant-bestellen-bezorgen

Variegata Spathiphyllum lepelplant aanbiedingen vergelijken

Een Variegata Spathiphyllum lepelplant online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze prachtige kamerplant is niet moeilijk te verzorgen. Dankzij de mooie groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Beschikbaar in uiteenlopende lengtes, varianten, ook met bijpassende pot. Op onze vergelijker bekijk je handige info en tips om ‘m te verzorgen. Ook bieden wij een overzicht met erkende plantenwinkels en tuincentra die jouw Lepelplant thuisbezorgen.

 • De Variegata Spathiphyllum lepelplant staat ook bekend als: Lepelplant en Spathiphyllum.
 • Gemakkelijk te verzorgen: Gebruik 1 keer p/maand voeding voor Bloeiende Planten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €24,95.
PlantVariegata Spathiphyllum lepelplant
Alternatieve naamLepelplant
Type kamerplantSpathiphyllum
Lengte50 cm
Potmaat13 cm
Actieprijs€24,95
BladkleurGroen
VoedingGebruik 1 keer p/maand voeding voor Bloeiende Planten
WaterIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsPlaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk
Min. temp15°C
Alle gegevens van de Variegata Spathiphyllum lepelplant.

Variegata Spathiphyllum lepelplant online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn hot. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, zijn goed voor je mentale gezondheid en zorgen voor zuurstof in je huis. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar heb je geen auto? Online bestellen van de Lepelplant is dan een mogelijkheid. Je kunt kiezen uit tientallen soorten en maten, er is vaak een gratis opmaakservice, en het is heel goedkoop. Veel plantenwinkels werken direct samen met kwekerijen. Zo ontvang jij altijd een verse plant van de hoogste kwaliteit. In de onderstaande tabel vind je populaire plantenwinkels waar je tegen lage prijzen en heel gebruiksvriendelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Variegata Spathiphyllum lepelplant met korting thuis kunt laten bezorgen.

Lepelplant gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Variegata Spathiphyllum lepelplant aan huis bezorgen gaat heel eenvoudig. Kies plant en maat, kies een pot die past bij jouw stijl en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Spathiphyllum wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Dankzij een track&trace code ontdek je wanneer de koerier komt. Vaak wordt de plant de volgende dag al geleverd. Bekijk ook de Polaskia chichipe.

Variegata Spathiphyllum lepelplant thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Kies de benodigde maat en kies optioneel een sierpot. Uiteraard kan jij ook een assortiment plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een snoeischaar toevoegen aan de bestelling.

 2. Voer een afleveradres in

  Kies het gewenste bezorgadres en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Standaard geldt: Nu besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. Afrekenen kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Verpakking

  Jouw plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Variegata Spathiphyllum lepelplant wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Dankzij deze verpakking blijft jouw plant in perfecte staat tijdens de bezorging.

 4. Levering van het pakket

  De doos wordt thuisbezorgd door een landelijke koerierdienst. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de verpakking staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat de inhoud een plant is. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. De plant in huis zetten

  Pak de Lepelplant voorzichtig uit de kartonnen doos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en zet de plant op de juiste locatie neer. Meestal krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Lepelplant bestellen via internet en laten bezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Kamerplant Verzorgingsinformatie januari 2022

De Variegata Spathiphyllum lepelplant stelt niet veel eisen. Op deze pagina lees jij alles over plantenverzorging. Ten eerste is de juiste standplaats erg belangrijk. Het beste advies is hier: Plaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk. Geef de plant voldoende water, maar zorg niet voor doorweekte grond. Een goede vuistregel is: Iedere week een beetje water geven. Lees ook alles over Lepelplant plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Ons advies: Gebruik 1 keer p/maand voeding voor Bloeiende Planten. Vergeet niet: factoren zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur verschillen vaak per situatie. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In het schema hierna vind je een aantal symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (mogelijk ook interessant: Euphorbia erytrea).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelWatertekort
De bladeren krijgen bruine puntenUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Opkrullend bladProbeer meer water te geven
De Variegata Spathiphyllum lepelplant laat z’n bladeren vallenGebrek of overmatig zonlicht
De plant gaat slap hangen (verwelken)Wortelrot of te weinig water
Witte stipjes op kamerplantWolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantProbeer een ander soort plantvoeding uit
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Variegata Spathiphyllum lepelplant?

Plantenvoeding is essentieel om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Onze tips voor de Lepelplant: Gebruik 1 keer p/maand voeding voor Bloeiende Planten. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Een populair merk is Pokon.

Variegata Spathiphyllum lepelplant water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Zo’n Lepelplant heeft water nodig om te groeien en te bloeien. De stelregel voor deze Spathiphyllum: Iedere week een beetje water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. De precieze waterbehoefte wordt mede bepaald door de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Welke standplaats past het beste bij deze Lepelplant?

Een geschikte standplaats is: Plaats de plant in het licht (niet in de dircte zon). Schaduw is ook mogelijk. Verplaats de plant niet te vaak. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Hoeveel betaal je voor een Variegata Spathiphyllum lepelplant?

De Lepelplant met een grootte van 50 cm en een doorsnee van 13 cm koop je al vanaf €24,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Variegata Spathiphyllum lepelplant thuisbezorgd krijgen. De plant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste plantenshops bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie