plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Tiengebodenplant-bestellen-bezorgen

Tiengebodenplant aanbiedingen vergelijken

De Tiengebodenplant online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze binnenplant is eenvoudig in de verzorging. Met de kenmerkende groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Verkrijgbaar in meerdere hoogtes, varianten, en met bijpassende sierpotten. Op dit portaal bieden wij alle informatie en belangrijke verzorgingstips. Tevens bieden wij een overzicht met toonaangevende kamerplanten-shops die jouw Maranta Variegata Kerchoyeana thuisbezorgen.

 • De Tiengebodenplant heeft verschillende alternatieve namen: Maranta Variegata Kerchoyeana en Prayerplant.
 • Makkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €19,95.
PlantTiengebodenplant
Andere benamingMaranta Variegata Kerchoyeana
Ook bekend alsPrayerplant
Hoogte70 cm
Diameter19 cm
Verkoopprijs€19,95
KleurGroen
VoedingsadviesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenGeef de plant 1 keer per week water
StandplaatsDeze plant houdt van een zeer lichte plek
Minimale temperatuur15°C
Belangrijke informatie over de Tiengebodenplant.

Tiengebodenplant online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn hot. Ze zorgen voor een fleurig huis, hebben een kalmerend effect en houden de lucht gezond. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Maranta Variegata Kerchoyeana is een aanrader. Het aanbod is enorm groot, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is heel goedkoop. Veel online plantenwinkels bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de prachtigste planten van toonaangevende kwekerijen. In de onderstaande tabel vergelijk je populaire online aanbieders van kamerplanten waar je goedkoop en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Tiengebodenplant met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Maranta Variegata Kerchoyeana gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Tiengebodenplant aan huis laten bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Selecteer plant en de gewenste hoogte, kies een pot en kies een bezorgmoment. Jouw Prayerplant wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Dankzij een track&trace code ontdek je op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Doorgaans kan je het de volgende dag al laten leveren. Check ook eens de Syngonium.

Tiengebodenplant thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Kies de hoogte van jouw plant en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Tevens kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of andere artikelen zoals een insectenvanger toevoegen aan de bestelling.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies hoe jij de kamerplanten bezorgt wilt hebben. Meestal geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende werkdag geleverd. De betaling afronden doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Leveringsgarantie

  Een plan wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Tiengebodenplant wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door deze innovatie blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens het bezorgproces.

 4. Afleveren van de bestelling

  De bestelling wordt afgeleverd door een betrouwbare koerier. Door gebruik te maken van Track-en-Trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. Uitpakken

  Neem de Maranta Variegata Kerchoyeana voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. Meestal krijgt de plant voordat deze weggaat nog het nodige water en voeding.

Maranta Variegata Kerchoyeana bestellen en thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Verzorgingstips Kamerplant juli 2024

Deze Tiengebodenplant is relatief makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl lees je meer informatie over de verzorging. Om te beginnen moet de plant de juiste standplaats hebben. Het beste advies is hier: Deze plant houdt van een zeer lichte plek. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar zorg niet voor doorweekte grond. Onze specialist adviseert: Geef de plant 1 keer per week water. Kies ook voor Maranta Variegata Kerchoyeana plantenvoeding om de kleur mooi te houden. De basis vuistregel is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Reminder: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn in elke woning anders. De bladkleur is een goed indicator. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In de tabel hieronder delen wij een aantal symptomen die kunnen duiden op een probleem (alternatief: Drakenbloedboom).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig licht of te weinig water
Bruine randjes aan het bladLage luchtvochtigheid of te weinig licht
Bladeren krullen opDe plant krijgt te weinig water
De Tiengebodenplant laat zijn blad vallenGebrek of overmatig zonlicht
Dorre en verwelkte bladerenTe natte grond of verkeerde potmaat
Witte vlekken op bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant stopt plots met groeienTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is goed voor de Tiengebodenplant?

Plantenvoeding is cruciaal om de plant te kunnen laten doorgroeien. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De tip voor een Maranta Variegata Kerchoyeana betreft: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Tiengebodenplant water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

De Maranta Variegata Kerchoyeana moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. Vuistregel voor deze Prayerplant: Geef de plant 1 keer per week water. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is slechts een indicatie. De waterbehoefte wordt beïnvloed door de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een goede standplaats voor deze Maranta Variegata Kerchoyeana?

De beste standplaats is: Deze plant houdt van een zeer lichte plek. Verplaats de plant niet te vaak. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Hoe duur is een Tiengebodenplant?

De Maranta Variegata Kerchoyeana met een lengte van 70 cm en een doorsnee van 19 cm koop je al vanaf €19,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Prayerplant thuis geleverd krijgen. Het artikel wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. Veel online plantenshops bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie