plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Yucca Drietak-bestellen-bezorgen

Yucca Drietak aanbiedingen vergelijken

Een Yucca Drietak L online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze populaire kamerplant is makkelijk te onderhouden. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Hij is er in in uiteenlopende hoogtes, varianten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op dit portaal bieden wij handige informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Ook vind je hier de beste tuincentra en plantenwinkels die jouw Palmlelie komen bezorgen.

 • De Yucca Drietak staat ook bekend als: Palmlelie en Yucca.
 • Gemakkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €59,95.
PlantYucca Drietak
Andere naamPalmlelie
Type kamerplantYucca
Lengte140 cm
Diagonaal27 cm
Verkoopprijs€59,95
KleurGroen
VoedingsinstructiesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenElke 9 dagen een beetje water geven
Geschikte standplaatsDeze plant houdt van een zeer lichte plek
Minimale temperatuur15°C
Alle gegevens van de Yucca Drietak.

Yucca Drietak online bestellen? Vergelijk aanbieders

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze stralen rust in huis uit, zijn goed voor je mentale gezondheid en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Palmlelie kan dan uitkomst bieden. Je hebt een ruime keuze, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en het is heel goedkoop. Veel plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo krijg je gegarandeerd de allermooiste planten van de beste kwaliteit. In onze vergelijker bekijk je bekende plantenwinkels waar je heel betaalbaar en gemakkelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Yucca Drietak met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Palmlelie laten bezorgen: kan dat?

De Yucca Drietak thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Selecteer de gewenste plant, kies een pot die past bij jouw interieur en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Yucca wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code weet je ongeveer wanneer de koerier komt. Bij veel plantenwinkels wordt de plant de volgende dag al geleverd. Bekijk ook de Croton Yellow Banana.

Yucca Drietak thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de benodigde maat en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Uiteraard kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of andere artikelen zoals een watermeter meebestellen.

 2. Kies een bezorgadres

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Meestal geldt: Vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd. De kosten overmaken doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Leveringsgarantie

  Deze plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Yucca Drietak verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Door middel van deze verpakking zullen de takken en bladeren niet beschadigen wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. De plant wordt geleverd

  De doos wordt vervoerd door een professionele bezorgservice. Met de track-en-trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het pakket ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het een binnenplant betreft. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. Designproces

  Haal de Palmlelie voorzichtig uit de doos. Neem de (online) verzorgingstips door en zet de plant op een geschikte plek neer. In veel gevallen ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog het nodige water en voeding.

Palmlelie online bestellen en laten bezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant Verzorgingsinformatie februari 2023

Jouw Yucca Drietak is eenvoudig in onderhoud. Op deze website lees je meer informatie over de verzorging. Allereerst moet je een goede standplaats kiezen. Het uitgangspunt is hier: Deze plant houdt van een zeer lichte plek. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. Een goede vuistregel is: Elke 9 dagen een beetje water geven. Bekijk ook de beschikbare Palmlelie plantenvoeding om de groei te stimuleren. Als basisregel kan je aanhouden: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Bedenk wel: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal anders. Check altijd goed de bladeren. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In de tabel hieronder delen wij een aantal symptomen die kunnen optreden (mogelijk ook interessant: Philodendron micans ).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig water of ongedierte
Bruine uiteinden of randen van bladerenUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Bladeren krullen opGeef vaker kleinere beetjes water
De Yucca Drietak laat veel blad losTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelken van de plant & het bladWortelrot of te weinig water
Witte vlekken/schimmel op bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant stopt plots met groeienVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Yucca Drietak?

Plantenvoeding is noodzakelijk om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De instructie voor de Palmlelie: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het beste is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Wij raden altijd Pokon aan.

Yucca Drietak water geven: hoeveel moet ik geven?

Je Palmlelie moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Vuistregel voor deze Yucca: Elke 9 dagen een beetje water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten wordt uiteindelijk bepaald door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Doe een test van enkele weken. Hierna kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is de ideale standplaats voor deze Palmlelie?

De meest ideale standplaats is: Deze plant houdt van een zeer lichte plek. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoeveel betaal je voor een Yucca Drietak?

De Palmlelie met hoogtes van 140 cm en een breedte van 27 cm kost ongeveer €59,95. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Yucca Drietak thuis laten bezorgen. Het product wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. De meeste tuincentra werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.

Plaats een reactie