plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Aspidistra-bestellen-bezorgen

Aspidistra aanbiedingen vergelijken

De Aspidistra online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze populaire kamerplant is eenvoudig in de verzorging. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Hij is er in in verschillende hoogtes, varianten, ook met bijpassende pot. Op onze vergelijker bieden wij praktische info en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Daarbij bieden wij een overzicht met erkende online tuincentra die jouw Slagersplant thuisbezorgen.

 • De Aspidistra staat ook bekend als: Kwartjesplant en Kloosterplant.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €29,95.
PlantAspidistra
Alternatieve naamKwartjesplant
Ook bekend alsKloosterplant
Lengte80 cm
Breedte19 cm
Vanafprijs€29,95
BladkleurGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterElke 9 dagen een beetje water geven
StandplaatsEen plek met indirect zonlicht (halfscaduw)
Min. temp15°C
Tabel met informatie over de Aspidistra.

Aspidistra online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zijn hot. Ze geven rust en ruimte, zorgen voor een beter humeur en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar blijf je liever thuis? Online bestellen van de Kwartjesplant is dan een uitstekend alternatief. Je kunt kiezen uit tientallen soorten en maten, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Steeds meer plantenwinkels bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ontvang jij altijd de mooiste planten van hoge kwaliteit. In onze vergelijker vind je Nederlandse tuincentra en shops waar je heel betaalbaar en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Aspidistra met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Kwartjesplant gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Aspidistra thuis laten bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot en kies een bezorgmoment. Jouw Kloosterplant wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt ontdek je hoe laat de bezorger er is. Bij veel plantenwinkels wordt de plant de volgende dag al geleverd. Overweeg ook de Ctenanthe Burle-Marxii.

Aspidistra thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Kies de benodigde maat en voeg optioneel een sierpot toe. Optioneel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra producten zoals een insectenvanger uitzoeken.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Voer de adresgegevens in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Doorgaans geldt: voor de middag besteld is de volgende werkdag geleverd. De kosten overmaken doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Manier van leveren

  De gewenste plant staat niet in een grote winkel, maar wordt meteeen vanuit de kweker opgestuurd. De Aspidistra wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Door middel van deze verpakking zullen de takken en bladeren niet beschadigen tijdens het vervoeren van de doos.

 4. De levering van de plant

  De bestelling wordt bezorgd door een gespecialiseerde koerier. Door gebruik te maken van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het pakket ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat het een binnenplant betreft. Dit zorgt voor maximale versheid en geen beschadigingen.

 5. Geef de plant een mooie plek

  Neem de Kwartjesplant voorzichtig uit de omdoos. Check de verzorgingstips en zet de plant op een geschikte plek neer. Doorgaans krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog wat water en voeding.

Kwartjesplant bestellen en thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingsadvies juni 2024

Jouw Aspidistra is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Hier kun je veel verzorgingstips vinden. Om te beginnen is de juiste standplaats erg belangrijk. De plantexpert adviseert: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar ook niet te veel. Een goede vuistregel is: Elke 9 dagen een beetje water geven. Bestel ook zeker Kwartjesplant plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Hiervoor geldt: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vergeet niet: aspecten zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn overal weer verschillend. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Hieronder delen wij een aantal symptomen die kunnen optreden (andere planten-optie: Emerald palm – Duinplant).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine randjes aan het bladUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Rare vorm van het bladProbeer meer water te geven
De Aspidistra laat z’n bladeren vallenKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Verwelkte bladeren Verkeerde hoeveelheid water
Witte vlekken/schimmel op bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant stopt plots met groeienWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Aspidistra?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van een plant. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Onze instructie voor een Kwartjesplant betreft: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Aspidistra water geven: hoeveel moet ik geven?

Zo’n Kwartjesplant heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Ons advies voor deze Kloosterplant: Elke 9 dagen een beetje water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. Het precieze watergebruik hangt af van de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Kwartjesplant?

Ons advies voor de standplaats is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoeveel betaal je voor een Aspidistra?

De Slagersplant met een hoogte van 80 cm en een potmaat van 19 cm is verkrijgbaar vanaf €29,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Kloosterplant thuis geleverd krijgen. De plant wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste tuincentra bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie