plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Aspidistra Eliator-bestellen-bezorgen

Aspidistra Eliator aanbiedingen vergelijken

De Aspidistra Eliator M online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze prachtige kamerplant stelt niet veel eisen. Dankzij de mooie groene bladeren een lust voor het oog. Hij is er in in verschillende hoogtes, varianten, en met een passende pot. Op dit portaal lees je praktische informatie en concrete verzorgingstips. Daarbij bekijk je hier populaire kamerplanten-shops die jouw Kwartjesplant aan huis leveren.

 • De Aspidistra Eliator kennen we ook met de naam: Slagerplant en Aspidistra.
 • Makkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €29,95.
PlantAspidistra Eliator
BijnaamSlagerplant
Type kamerplantAspidistra
Grootte80 cm
Diagonaal19 cm
Verkoopprijs€29,95
PlantkleurGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterElke 9 dagen een beetje water geven
Beste standplaatsEen plek met indirect zonlicht (halfscaduw)
Minimale temperatuur15°C
Alle gegevens van de Aspidistra Eliator.

Aspidistra Eliator online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze geven rust en ruimte, verhogen de productiviteit en maken de lucht in je huis zuiver. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Slagerplant is dan een mogelijkheid. Je hebt een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is heel goedkoop. Veel aanbieders versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ben jij zeker van de prachtigste planten van de beste kwaliteit. In de tabel hieronder tonen wij landelijke plantenwinkels waar je heel betaalbaar en snel planten zoals de grote of kleine Aspidistra Eliator met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Slagerplant bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Aspidistra Eliator aan huis bezorgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies een pot die je mooi vind en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Aspidistra wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Via een tracking link kom je er achter wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Meestal heb je de plant de volgende dag in huis. Klik eventueel ook verder naar de Asplenium Amy.

Aspidistra Eliator thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Kies de gewenste maat (hoogte) en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Eventueel kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals hydrokorrels toevoegen aan de bestelling.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Kies het gewenste bezorgadres en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Vaak geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende werkdag al bezorgd. Betalen kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Je plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Aspidistra Eliator wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Dankzij deze verpakking raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens de bezorging.

 4. Op welke manier wordt er bezorgd?

  De doos wordt bezorgd door een erkende bezorgdienst. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het pakket ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat de inhoud een plant is. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. De plant in huis zetten

  Trek de Slagerplant voorzichtig uit de kartonnen doos. Neem de (online) verzorgingstips door en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). In veel gevallen ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog een scheut water en de nodige voeding.

Slagerplant bestellen en laten thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant juli 2024

Deze Aspidistra Eliator stelt niet veel eisen. Op deze website kun je veel verzorgingstips vinden. Ten eerste is een goede standplaats van belang. De plantexpert adviseert: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar ook niet te veel. Qua water geven moet je denken aan: Elke 9 dagen een beetje water geven. Lees ook alles over Slagerplant plantenvoeding om de groei te stimuleren. Je kunt het beste beginnen met: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Reminder: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn overal anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Hieronder vind je een aantal symptomen die kunnen optreden (andere planten-optie: Sansevieria Spikes).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine vlekken/puntjes op het bladTeveel water of droge (radiator) lucht
Blad krult opVaak krijgt de plant te weinig water
De Aspidistra Eliator laat bladeren losBladuitval door ziekte of te weinig water
Verwelkte bladeren Te natte grond of verkeerde potmaat
Witte vlekken op bladWitziekte / Meeldauw
De plant wordt niet groterVoeg extra plantvoeding toe
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Aspidistra Eliator?

Plantenvoeding is essentieel om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Ons advies voor een Slagerplant: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Je kunt het beste gebruik maken van vloeibare voeding. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Pokon is een van de meest populaire merken.

Aspidistra Eliator water geven: hoe vaak moet dat?

Je Slagerplant moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Vuistregel voor deze Aspidistra: Elke 9 dagen een beetje water geven. Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Het precieze watergebruik wordt mede bepaald door licht/schaduw, grond, type bloempot, temperatuur en lucht. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Slagerplant?

De meest ideale standplaats is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoe duur is de Aspidistra Eliator?

De Kwartjesplant met lengtes van 80 cm en een diamater van 19 cm is verkrijgbaar vanaf €29,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Aspidistra Eliator thuis laten leveren. De binnenplant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. Veel plantenwinkels bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie