plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Euphorbia Cactus-bestellen-bezorgen

Euphorbia Cactus aanbiedingen vergelijken

De Euphorbia Cactus L online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Dit type plant is niet moeilijk te verzorgen. Dankzij de mooie groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Je kunt ‘m kopen in in meerdere maten, variaties en groottes, en met een passende pot. Op plantenvergelijken.nl lees je uitgebreide info en belangrijke verzorgingstips. Tevens vergelijken wij hier toonaangevende plantenshops en online tuincentra die jouw Cactaceae thuisbezorgen.

 • De Euphorbia Cactus is ook bekend als: Woestijnplant en Cactus.
 • Makkelijk in onderhoud: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €74,95.
PlantEuphorbia Cactus
Andere benamingWoestijnplant
Soort kamerplantCactus
Lengte75 cm
Breedte24 cm
Actieprijs€74,95
KleurGroen
OnderhoudVoed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding
WaterHoud de aarde altijd licht vochtig
Ideale standplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Minimale temp15°C
Tabel met informatie over de Euphorbia Cactus.

Euphorbia Cactus online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze brengen sfeer aan de ruimte, houden je gefocust en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar heb je geen auto? Online bestellen van de Woestijnplant is dan een uitstekend alternatief. Je hebt een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel aanbieders bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo ontvang jij altijd de prachtigste planten van topkwaliteit. In de onderstaande tabel bekijk je landelijke online plantenwinkels waar je tegen lage prijzen en eenvoudig binnenplanten zoals de grote of kleine Euphorbia Cactus met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Woestijnplant bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Euphorbia Cactus thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies plant en maat, kies een pot die je mooi vind en selecteer een bezorgmoment. Jouw Cactus wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Vaak wordt de plant de volgende dag al geleverd. Klik eventueel ook verder naar de Philodendron Monkey Mask.

Euphorbia Cactus thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de hoogte van jouw plant en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Indien nodig kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of handige accessoires zoals een vochtmeteruitzoeken.

 2. Bezorgadres kiezen

  Voer de adresgegevens in en kies hoe jij de kamerplanten bezorgt wilt hebben. Standaard geldt: Nu besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. Het geld overmaken doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Klaargemaakt voor verzending

  De gewenste plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Euphorbia Cactus wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Dankzij deze verpakking raakt jouw binnenplant niet beschadigd ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. De plant wordt geleverd

  Het pakket wordt bezorgd door een gespecialiseerde bezorgdienst. Door gebruik te maken van Track-en-Trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het product staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er een kamerplant in de doos zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. Maak de verpakking los

  Trek de Woestijnplant voorzichtig uit de doos. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en plaats de plant op een goede plek in huis. Doorgaans krijgt de plant voor verzending nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Woestijnplant bestellen en laten thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingsadvies augustus 2022

De Euphorbia Cactus is makkelijk te verzorgen. Hier lees je meer informatie over de verzorging. Uiteraard is de standplaats heel erg van belang. De basisregel hier is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. De basisregel is: Houd de aarde altijd licht vochtig. Bekijk ook de beschikbare Woestijnplant plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. De basis vuistregel is: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Onthoud wel: de omstandigheden zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval verschillen vaak per situatie. Check altijd goed de bladeren. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In de tabel hieronder delen wij een aantal symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (alternatief: Philodendron Rood Beauty).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine vlekken op het bladTe droge plant (probeer andere plek)
Rare vorm van het bladGeef vaker kleinere beetjes water
De Euphorbia Cactus laat veel blad losGebrek of overmatig zonlicht
Dorre en verwelkte bladerenWortelrot of te weinig water
Witte vlekken op bladBladvlekkenziekte of Wolluis
Plant wordt niet meer groterVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Euphorbia Cactus?

Plantenvoeding is essentieel om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Het advies voor de Woestijnplant: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Je kunt het beste gebruik maken van vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Euphorbia Cactus water geven: hoe vaak moet dat?

Een Woestijnplant heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Ons advies voor deze Cactus: Houd de aarde altijd licht vochtig. Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De precieze waterbehoefte hangt af van de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Woestijnplant?

Een geschikte standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Verplaats de plant niet te vaak. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoe duur is de Euphorbia Cactus?

De Cactaceae met lengtes van 75 cm en een breedte van 24 cm is verkrijgbaar vanaf €74,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Euphorbia Cactus thuis laten leveren. Het artikel wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste tuincentra sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie