plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron Monkey Mask-bestellen-bezorgen

Philodendron Monkey Mask aanbiedingen vergelijken

De Philodendron Monkey Mask online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Deze prachtige kamerplant vereist maar weinig onderhoud. Met de prachtige groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Te bestellen in verschillende maten, variaties en groottes, en met een pot die past bij jouw interieur. Op dit portaal kan je aan de slag met praktische info en verzorgingstips. Bovendien vind je hier bekende plantenshops en online tuincentra die jouw Araceae aan huis leveren.

 • De Philodendron Monkey Mask noemen we ook wel: Philondendron en Philodendron.
 • Makkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €54,95.
PlantPhilodendron Monkey Mask
Andere benamingPhilondendron
Type kamerplantPhilodendron
Hoogte45 cm
Breedte28 cm
Prijsindicatie€54,95
KleurGroen
VoedingtipEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
LichtgevoeligheidEen plek met indirect zonlicht (halfscaduw)
Minimale temperatuur15°C
Belangrijke informatie over de Philodendron Monkey Mask.

Philodendron Monkey Mask online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze brengen kleur en vrolijkheid, zijn goed voor je humeur en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Philondendron is dan een uitstekende optie. Je kunt kiezen uit tientallen soorten en maten, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het is heel goedkoop. Steeds meer plantenwinkels bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo ontvang jij altijd een verse plant van de beste kwekers. In de onderstaande tabel tonen wij populaire online plantenwinkels waar je goedkoop en eenvoudig binnenplanten zoals de grote of kleine Philodendron Monkey Mask met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philondendron thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Philodendron Monkey Mask bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot die past bij jouw interieur en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Philodendron wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Dankzij een track&trace code zie je precies wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Meestal kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Check ook eens de Opuntia Indica.

Philodendron Monkey Mask thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of andere extra’s zoals een ongediertebestrijder bestellen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Vul jouw bezorgadres in en kies hoe jij de kamerplanten bezorgt wilt hebben. Normaal geldt: Vandaag besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De betaling afronden kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. De plant wordt verpakt

  Deze plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Philodendron Monkey Mask wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Daardoor zullen de takken en bladeren niet beschadigen wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. De plant wordt geleverd

  De doos wordt bezorgd door een erkende bezorger. Via een track-en-trace link zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de doos ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. Uitpakken

  Neem de Philondendron voorzichtig uit de verpakking. Check de verzorgingstips en plaats de plant op een goede plek in huis. Doorgaans krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het nodige water en voeding.

Philondendron online bestellen en thuis laten leveren?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant Verzorgingsinformatie maart 2024

Deze Philodendron Monkey Mask is makkelijk te verzorgen. Hieronder vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Uiteraard is de standplaats het basisuitgangspunt. De plantexpert adviseert: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. Je kunt het beste beginnen met: Iedere week een beetje water geven. Lees ook alles over Philondendron plantenvoeding om de groei te stimuleren. De basis vuistregel is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Let op: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal weer verschillend. Het is goed om te letten op de bladeren. Het blad zegt veel over de staat van de plant. Onderstaand kan jij meer lezen over symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (andere planten-optie: Zinkvaren).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe veel water of te weinig zonlicht
Bruine punten op de plantDroge potgrond (probeer te letten op water/licht)
Rare vorm van het bladMeestal een tekort aan water
De Philodendron Monkey Mask laat veel blad losTeveel of te weinig water of wortelrot
De plant begint te verwelkenWortelrot of te weinig water
Witte vlekken op het bladBladvlekkenziekte of Wolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Philodendron Monkey Mask?

Plantenvoeding is van belang om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dit is belangrijk in de lente en zomer. De tip voor een Philondendron is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Philodendron Monkey Mask water geven: hoeveel moet ik geven?

Jouw Philondendron moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. De hoofdregel voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is slechts een indicatie. Hoeveel je precies moet toedienen is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Doe een test van enkele weken. Hierna kun je op basis van gevoel wat variëren.

Welke standplaats past het beste bij deze Philondendron?

De beste standplaats is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Wat kost een Philodendron Monkey Mask?

De Araceae met lengtes van 45 cm en een diamater van 28 cm kost om en nabij de €54,95. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Philodendron Monkey Mask aan huis laten leveren. Het artikel wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste tuincentra leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie