plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Euphorbia trigona-bestellen-bezorgen

Euphorbia trigona aanbiedingen vergelijken

De Euphorbia trigona online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze kamerplant vereist maar weinig onderhoud. Met de prachtige groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Verkrijgbaar in allerlei soorten en hoogtes, en met bijpassende sierpotten. Op plantenvergelijken.nl bekijk je praktische informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Daarbij vergelijken wij hier bekende kamerplanten-shops die jouw Cactaceae aan huis leveren.

 • De Euphorbia trigona noemen we ook wel: Afrikaanse Melkboom en Cactus.
 • Eenvoudig in onderhoud: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €14,00.
PlantEuphorbia trigona
Alternatieve benademingAfrikaanse Melkboom
Type kamerplantCactus
Lengte65 cm
Diameter17 cm
Verkoopprijs€14,00
KleurenGroen
VoedingtipVoed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding
Water gevenGeef de plant eens per maand een beetje water
Beste standplaatsKies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht
Minimale temp15°C
Tabel met informatie over de Euphorbia trigona.

Euphorbia trigona online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn helemaal hip & trendy. Ze brengen kleur en vrolijkheid, zijn goed voor je mentale gezondheid en houden de lucht gezond. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Afrikaanse Melkboom is dan een goed idee. Online heb je de meeste keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Veel plantenwinkels bieden planten rechtstreeks van de kweker. Zo krijg je gegarandeerd de prachtigste planten van hoge kwaliteit. In de onderstaande tabel vind je populaire tuincentra en shops waar je voordelig en eenvoudig binnenplanten zoals de grote of kleine Euphorbia trigona met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Afrikaanse Melkboom thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Euphorbia trigona thuis laten bezorgen gaat heel eenvoudig. Kies plant en formaat, kies een pot die je mooi vind en kies een bezorgmoment. Jouw Cactus wordt in een beschermende verpakking bezorgd zodat de plant niet beschadigd raakt. Dankzij een track&trace code weet je ongeveer wanneer de koerier komt. In veel gevallen kan je het de volgende dag al laten leveren. Overweeg ook de Calathea Rosea picta.

Euphorbia trigona thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Selecteer de gewenste maat en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Uiteraard kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of extra producten zoals een watermeter kiezen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Doorgaans geldt: voor de middag besteld is de volgende werkdag geleverd. De betaling voldoen kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Verpakking van de plant

  Je plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Euphorbia trigona verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Daardoor raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens het vervoeren van de doos.

 4. Afleveren van de bestelling

  De bestelling wordt bezorgd door een professionele bezorger. Door middel van Track-en-Trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er in de verpakking een plant zit. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Neem de Afrikaanse Melkboom voorzichtig uit de kartonnen doos. Check de verzorgingstips en zet de plant op een geschikte plek neer. In veel gevallen krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog water en voeding.

Afrikaanse Melkboom bestellen en thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingstips augustus 2022

Deze Euphorbia trigona is eenvoudig in onderhoud. Hier bieden wij een aantal verzorgingstips. Uiteraard is de standplaats heel erg van belang. Ons advies luidt: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar geef ‘m ook niet te veel. Onze specialist adviseert: Geef de plant eens per maand een beetje water. Kies ook voor Afrikaanse Melkboom plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Hiervoor geldt: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Reminder: aspecten zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid zijn overal weer verschillend. Check altijd goed de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In de tabel hieronder vind je een aantal symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (tip: keuze van onze redactie: Dracaena arturo).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenTe weinig water of plek in de tocht
Bruine vlekken/puntjes op het bladTe droge plant (probeer andere plek)
Bladeren krullen opGeef vaker kleinere beetjes water
De Euphorbia trigona laat bladeren losTeveel of te weinig water of wortelrot
De plant gaat slap hangen (verwelken)Te kleine pot of te natte potgrond
Witte vlekken/schimmel op bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
De plant groeit niet meerProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding is goed voor de Euphorbia trigona?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van een plant. Dit is met name van belang in de groeiperiode. Het advies voor de Afrikaanse Melkboom is: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Euphorbia trigona water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Jouw Afrikaanse Melkboom heeft water nodig om te kunnen overleven. Basisregel voor deze Cactus: Geef de plant eens per maand een beetje water. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is slechts een indicatie. Het precieze watergebruik wordt uiteindelijk bepaald door licht/schaduw, grond, type bloempot, temperatuur en lucht. Na verloop van tijd kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Afrikaanse Melkboom?

De beste standplaats is: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Hoe duur is een Euphorbia trigona?

De Cactaceae met een grootte van 65 cm en een breedte van 17 cm is verkrijgbaar vanaf €14,00. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Euphorbia trigona aan huis laten bezorgen. De kamerplant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. Veel online plantenshops leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie