plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Ferocactus glaucescens-bestellen-bezorgen

Ferocactus glaucescens aanbiedingen vergelijken

De Ferocactus glaucescens online bestellen lekker makkelijk laten thuisbezorgen? Deze binnenplant is makkelijk te onderhouden. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Te bestellen in allerlei hoogtes, varianten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op plantenvergelijken.nl bieden wij alle informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Bovendien check je hier toonaangevende online tuincentra die jouw Cactaceae aan huis leveren.

 • De Ferocactus glaucescens heeft verschillende alternatieve namen: Bolvormige cactus en Cactus.
 • Makkelijk te verzorgen: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €150,00.
PlantFerocactus glaucescens
BijnaamBolvormige cactus
Soort kamerplantCactus
Grootte35 cm
Diameter25 cm
Verkoopprijs€150,00
BladkleurGroen
VoedingsadviesVoed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding
Water gevenGeef de plant eens per maand een beetje water
Beste standplaatsKies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht
Min. temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Ferocactus glaucescens.

Ferocactus glaucescens online bestellen? Vergelijk online shops

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze brengen je interieur tot leven, verminderen stress en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar geen zin om naar het tuincentrum te gaan? Online bestellen van de Bolvormige cactus is dan ideaal. Online heb je de meeste keuze, er is vaak een gratis opmaakservice, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste aanbieders versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ontvang jij altijd een verse plant van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de vergelijker hieronder vergelijk je erkende tuincentra en shops waar je verrassend voordelig en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Ferocactus glaucescens met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Bolvormige cactus laten bezorgen: kan dat?

De Ferocactus glaucescens thuisbezorgd krijgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Selecteer de gewenste plant, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgmoment. Jouw Cactus wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Met behulp van de track&trace link zie je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. In veel gevallen wordt de plant de volgende dag al geleverd. Lees ook verder over de Crassula red hangplant.

Ferocactus glaucescens thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Kies de benodigde maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kan men ook speciale plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een snoeischaar bestellen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Vaak geldt: voor 15:00 besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. De kosten overmaken kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Jouw plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Ferocactus glaucescens verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Dankzij deze verpakking blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Hoe wordt het geleverd?

  De doos wordt thuisbezorgd door een erkende koerierdienst. Met jouw eigen track-en-trace code kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op het product staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat het om een plant gaat. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. De plant thuis uitpakken

  Neem de Bolvormige cactus voorzichtig uit de omdoos. Check de verzorgingstips en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). In veel gevallen krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Bolvormige cactus online bestellen en thuis laten leveren?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Verzorgingstips Kamerplant augustus 2022

Jouw Ferocactus glaucescens is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Hieronder vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Vanzelfsprekend moet je een goede standplaats kiezen. Het uitgangspunt is hier: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar geef ‘m ook niet te veel. De waterbehoefte is: Geef de plant eens per maand een beetje water. Bestel ook zeker Bolvormige cactus plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Als basisregel kan je aanhouden: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Bedenk wel: kamer-specifieke aspecten zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn overal anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Onderstaand kan jij meer lezen over symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (mogelijk ook interessant: Calathea Network).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe weinig water of ongedierte
Bruine punten op de plantTe droge plant (probeer andere plek)
Bladeren vervormenZorg voor een constanter waterpeil
De Ferocactus glaucescens laat z’n bladeren vallenTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelkte bladeren Te natte grond of verkeerde potmaat
Witte stipjes op kamerplantWolluizen
De plant is gestopt met groeienProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Ferocactus glaucescens?

Plantenvoeding is cruciaal om de plant gezond te houden. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. Het advies voor de Bolvormige cactus betreft: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Het beste is vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Wij raden altijd Pokon aan.

Ferocactus glaucescens water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Een Bolvormige cactus moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Het belangrijkste voor deze Cactus: Geef de plant eens per maand een beetje water. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. De exacte waterbehoefte wordt uiteindelijk bepaald door standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Na verloop van tijd kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Bolvormige cactus?

Een geschikte standplaats is: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoe duur is de Ferocactus glaucescens?

De Cactaceae met een grootte van 35 cm en een diamater van 25 cm kost gemiddeld €150,00. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Ferocactus glaucescens thuis laten leveren. Het product wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. Veel online plantenshops versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie