plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Dracaena Reflexa-bestellen-bezorgen

Dracaena Reflexa aanbiedingen vergelijken

De Dracaena Reflexa XL online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze populaire kamerplant is niet moeilijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Hij is er in in uiteenlopende soorten en maten, en met bijpassende sierpotten. Op deze website vind je handige informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Bovendien bieden wij een overzicht met de beste online tuincentra en plantenshops die jouw Drakenbloedboom (gratis) thuisbezorgen.

 • De Dracaena Reflexa kom je soms ook tegen als: Drakenplant en Dracaena.
 • Eenvoudig in onderhoud: Eens per maand een beetje plantenvoeding gebruiken.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €119,95.
PlantDracaena Reflexa
BijnaamDrakenplant
Type kamerplantDracaena
Hoogte110 cm
Diameter27cm
Actieprijs€119,95
PlantkleurGroen
VoedingtipEens per maand een beetje plantenvoeding gebruiken
WaterElke 14 dagen water geven
StandplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Min. temp15°C
Tabel met informatie over de Dracaena Reflexa.

Dracaena Reflexa online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze brengen sfeer aan de ruimte, zijn goed voor je humeur en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar wil of kan je niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Drakenplant is dan een mogelijkheid. Bij online shops heb je een ruime keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. De meeste plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de mooiste planten van de beste kwekers. Hieronder vind je de beste kamerplanten-webshops waar je voordelig en snel binnenplanten zoals de grote of kleine Dracaena Reflexa met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Drakenplant gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Dracaena Reflexa aan huis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Kies plant en formaat, kies een pot en selecteer een bezorgmoment. Jouw Dracaena wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je precies wanneer de bezorger er is. Vaak wordt de plant binnen 1 werkdag geleverd. Klik eventueel ook verder naar de Sansevieria Black Coral.

Dracaena Reflexa thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte en pot

  Kies de gewenste maat (hoogte) en voeg optioneel een sierpot toe. Indien gewenst kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals hydrokorrels uitzoeken.

 2. Jouw bezorgadres

  Kies het gewenste bezorgadres en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Normaal geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag in huis. De betaling afronden kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Verpakking van de plant

  Deze plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Dracaena Reflexa komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Hierdoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd tijdens het vervoeren van de doos.

 4. Hoe wordt het geleverd?

  De plant wordt afgeleverd door een erkende bezorgdienst. Met jouw eigen track-en-trace code kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het product ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. De plant thuis uitpakken

  Haal de Drakenplant voorzichtig uit de verpakking. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en plaats de plant op een goede plek in huis. Doorgaans krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Drakenplant online bestellen en thuis laten leveren?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Kamerplant verzorgingsadvies juni 2024

Deze Dracaena Reflexa stelt niet veel eisen. Hier lees jij alles over plantenverzorging. Ten eerste is een goede standplaats van belang. Het uitgangspunt is hier: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar geef hem niet te veel. De waterbehoefte is: Elke 14 dagen water geven. Bestel ook zeker Drakenplant plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Onze specialisten zeggen: Eens per maand een beetje plantenvoeding gebruiken. Onthoud wel: factoren zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval verschillen vaak per situatie. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In de tabel hieronder kan jij meer lezen over symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (alternatief: Dracaena Ulises).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig water of ongedierte
Bruine randen aan de bladerenTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Bladeren vervormenTekort aan water
De Dracaena Reflexa laat z’n bladeren vallenTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelkte bladeren Wortelrot of te weinig water
Witte vlekken op bladSchimmelinfectie of Wolluis
Plant stopt plots met groeienWortelrot of te weinig voedingsstoffen
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Dracaena Reflexa?

Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. Onze tips voor de Drakenplant betreft: Eens per maand een beetje plantenvoeding gebruiken. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Dracaena Reflexa water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Jouw Drakenplant heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Basisregel voor deze Dracaena: Elke 14 dagen water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Hoeveel je precies moet toedienen wordt uiteindelijk bepaald door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Nadat je de plant een aantal weken hebt kun je op basis van gevoel wat variëren.

Welke standplaats past het beste bij deze Drakenplant?

De meest ideale standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoe duur is de Dracaena Reflexa?

De Drakenbloedboom met een hoogte van 110 cm en een diamater van 27cm kost gemiddeld €119,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, je kunt de goedkoopste Dracaena Reflexa aan huis laten bezorgen. Het artikel wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste online aanbieders leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie