plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Epipremnum Scindapsus-bestellen-bezorgen

Epipremnum Scindapsus aanbiedingen vergelijken

Een Epipremnum Scindapsus online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze prachtige binnenplant is gemakkelijk te verzorgen. Met zijn groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Verkrijgbaar in uiteenlopende lengtes, varianten, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op deze pagina kan je aan de slag met uitgebreide info en belangrijke verzorgingstips. Bovendien bekijk je hier bekende plantenshops en online tuincentra die jouw Drakenklimop (gratis) thuisbezorgen.

 • De Epipremnum Scindapsus kennen we ook met de naam: Drakenklimop en Epipremnum Scindapsus.
 • Vereist niet veel onderhoud: Gebruik eens per week groene planten voeding(niet in januari en december).
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €64,95.
PlantEpipremnum Scindapsus
Andere benamingDrakenklimop
Ook bekend alsEpipremnum Scindapsus
Lengte125 cm
Potmaat24 cm
Actieprijs€64,95
BladkleurGroen
VoedingsadviesGebruik eens per week groene planten voeding(niet in januari en december)
Water gevenIedere week een beetje water geven
LichtgevoeligheidZet de plant op een lichte- of halfschaduwplaats
Minimale temperatuur15°C
Alle gegevens van de Epipremnum Scindapsus.

Epipremnum Scindapsus online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn hot. Ze stralen rust in huis uit, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar heb je geen auto? Online bestellen van de Drakenklimop is dan een uitstekende optie. Je hebt een ruime keuze, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel kamerplanten-webshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de allermooiste planten van de hoogste kwaliteit. In de onderstaande tabel bekijk je bekende tuincentra en shops waar je voordelig en gemakkelijk binnenplanten zoals de grote of kleine Epipremnum Scindapsus met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Drakenklimop bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Epipremnum Scindapsus thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies (eventueel) een sierpot en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Epipremnum Scindapsus wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Via een tracking link zie je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Meestal kan je het de volgende dag al laten leveren. Overweeg ook de Gebedenplant.

Epipremnum Scindapsus thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Bepaal welke maat je moet hebben en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Uiteraard kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of extra benodigdheden zoals een gieter toevoegen aan de bestelling.

 2. Jouw bezorgadres

  Voer de adresgegevens in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Normaal geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. Betalen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Verpakking van de plant

  De gekozen plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Epipremnum Scindapsus wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Hierdoor blijven alle bladeren van de plant in goede staat wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Op welke manier wordt er bezorgd?

  De doos wordt bezorgd door een landelijke bezorgservice. Door gebruik te maken van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het product ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat de inhoud een plant is. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. Designproces

  Trek de Drakenklimop voorzichtig uit de verpakking. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. Doorgaans krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het nodige water en voeding.

Drakenklimop online bestellen en thuis laten leveren?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Kamerplant verzorgingstips juni 2024

De Epipremnum Scindapsus is makkelijk te verzorgen. Hieronder lees jij alles over plantenverzorging. Vanzelfsprekend is een goede standplaats van belang. De plantexpert adviseert: Zet de plant op een lichte- of halfschaduwplaats. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar let op dat het niet te nat wordt. Onze specialist adviseert: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Drakenklimop plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Je kunt het beste beginnen met: Gebruik eens per week groene planten voeding(niet in januari en december). Reminder: ruimte factoren zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn in elke woning anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In de onderstaande tabel vertellen we belangrijke symptomen die kunnen optreden (alternatief: Vredespalm).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelWatertekort
Bruine vlekken/puntjes op het bladTeveel water of droge (radiator) lucht
Blad krult opMeestal een tekort aan water
De Epipremnum Scindapsus laat veel blad losTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelkte en dorre bladerenTe natte grond of verkeerde potmaat
Witte stipjes op kamerplantWolluizen
De plant wordt niet groterTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Epipremnum Scindapsus?

Plantenvoeding is van belang om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dit is belangrijk in de lente en zomer. Onze instructie voor een Drakenklimop: Gebruik eens per week groene planten voeding(niet in januari en december). Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Wij raden altijd Pokon aan.

Epipremnum Scindapsus water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Je Drakenklimop heeft water nodig om te groeien en te bloeien. Het belangrijkste voor deze Epipremnum Scindapsus: Iedere week een beetje water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is slechts een indicatie. De precieze waterbehoefte wordt uiteindelijk bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Doe een test van enkele weken. Hierna kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Drakenklimop?

Een optimale standplaats is: Zet de plant op een lichte- of halfschaduwplaats. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Wat zijn de prijzen van een Epipremnum Scindapsus?

De Drakenklimop 125 cm en een diamater van 24 cm is verkrijgbaar vanaf €64,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Epipremnum Scindapsus aan huis laten bezorgen. Het product wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste online plantenwinkels sturen de plant rechtstreeks op vanuit de kwekerij.Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie