plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Gebedenplant-bestellen-bezorgen

Gebedenplant aanbiedingen vergelijken

De Gebedenplant online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze prachtige binnenplant stelt niet veel eisen. Dankzij de mooie groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Je kunt ‘m kopen in in allerlei maten, variaties en groottes, eventueel geleverd in pot. Op dit portaal bieden wij bruikbare info en verzorgingstips. Daarbij bieden wij een overzicht met bekende plantenshops en online tuincentra die jouw Maranta Leuconeura Kerchoveana thuisbezorgen.

 • De Gebedenplant heeft verschillende alternatieve namen: Maranta Leuconeura Kerchoveana en Tiengebodenplant.
 • Gemakkelijk te verzorgen: Elke twee weken pokon palmen geven.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €13,95.
PlantGebedenplant
Andere benamingMaranta Leuconeura Kerchoveana
Ook bekend alsTiengebodenplant
Grootte35 cm
Breedte10 cm
Prijsindicatie€13,95
KleurGroen
OnderhoudElke twee weken pokon palmen geven
Water gevenIedere 7 dagen water geven
StandplaatsHalf schaduw / lichte plaats
Minimale temp15°C
Belangrijke informatie over de Gebedenplant.

Gebedenplant online bestellen? Vergelijk webshops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze brengen sfeer aan de ruimte, helpen je te concentreren en maken de lucht in je huis zuiver. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Maranta Leuconeura Kerchoveana is dan een goed idee. Bij online shops heb je een ruime keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en het is heel goedkoop. Veel aanbieders bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ontvang jij altijd de mooiste planten van de beste kwaliteit. Hieronder check je de beste plantenshopswaar je verrassend voordelig en snel kamerplanten zoals de grote of kleine Gebedenplant met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Maranta Leuconeura Kerchoveana gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Gebedenplant thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies een pot en kies een bezorgmoment. Jouw Tiengebodenplant wordt in een beschermende verpakking bezorgd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Met behulp van de track&trace link zie je precies wanneer en hoe laat de postbezorger er is. Meestal wordt de plant de volgende dag al geleverd. Overweeg ook de Maori Silver Leaf.

Gebedenplant thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de hoogte van jouw plant en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Optioneel kan men ook speciale plantenvoeding of andere extra’s zoals een mosstok toevoegen aan de bestelling.

 2. Bezorgadres kiezen

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Vaak geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag al thuisbezorgd. De betaling afronden kan met alle populaire betaalmogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Leveringsvoorwaarden

  Jouw plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Gebedenplant wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Door dit proces blijven alle bladeren van de plant in goede staat tijdens de bezorging.

 4. De levering van de plant

  Het pakket wordt aan huis geleverd door een erkende koerierdienst. Met jouw eigen track-en-trace code kun jij jouw aankoop in de gaten houden. Op het pakket ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat de inhoud een plant is. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. Uitpakken

  Trek de Maranta Leuconeura Kerchoveana voorzichtig uit de omdoos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). In veel gevallen ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Maranta Leuconeura Kerchoveana bestellen via internet en laten bezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Verzorgingstips Kamerplant juli 2024

Deze Gebedenplant is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Hieronder vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Uiteraard moet je een goede standplaats kiezen. De basisregel hier is: Half schaduw / lichte plaats. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar geef ‘m ook niet te veel. De waterbehoefte is: Iedere 7 dagen water geven. Bekijk ook de beschikbare Maranta Leuconeura Kerchoveana plantenvoeding om de groei te stimuleren. Ons advies: Elke twee weken pokon palmen geven. Reminder: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht verschillen vaak per situatie. De bladkleur is een goed indicator. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. In de onderstaande tabel lees je verschillende symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (mogelijk ook interessant: Maranta Variegata Kerchoyeana).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig zon of wortelrot
Bruine vlekken/puntjes op het bladDroge potgrond (probeer te letten op water/licht)
Het blad krult opTe weinig water of te veel licht
De Gebedenplant laat bladeren losGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Verwelken van de plant & het bladWortelrot of te weinig water
Witte vlekken/schimmel op bladWitziekte / Meeldauw
Plant groeit niet meerProbeer een ander soort plantvoeding uit
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Gebedenplant?

Plantenvoeding is cruciaal om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Onze instructie voor een Maranta Leuconeura Kerchoveana: Elke twee weken pokon palmen geven. Je kunt het beste gebruik maken van vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Gebedenplant water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Je Maranta Leuconeura Kerchoveana heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Vuistregel voor deze Tiengebodenplant: Iedere 7 dagen water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De exacte waterbehoefte wordt beïnvloed door de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Na verloop van tijd kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een goede standplaats voor deze Maranta Leuconeura Kerchoveana?

Een geschikte standplaats is: Half schaduw / lichte plaats. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Hoeveel betaal je voor een Gebedenplant?

De Maranta Leuconeura Kerchoveana met hoogtes van 35 cm en een diamater van 10 cm kost gemiddeld €13,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, je kunt de goedkoopste Tiengebodenplant thuis geleverd krijgen. Het product wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. Veel online plantenshops bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie