plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Fatsia Japonica-bestellen-bezorgen

Fatsia Japonica aanbiedingen vergelijken

Een Fatsia Japonica online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Dit type plant vereist maar weinig onderhoud. Met de kenmerkende groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Verkrijgbaar in verschillende maten, variaties en groottes, en met bijpassende sierpotten. Op deze pagina bekijk je praktische informatie en tips voor het verzorgen van deze plant. Daarbij vergelijk je hier de beste plantenwinkels en tuincentra die jouw Vingerplant (gratis) thuisbezorgen.

 • De Fatsia Japonica is ook bekend als: Vingerplant en Fatsia.
 • Eenvoudig in onderhoud: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €59,95.
PlantFatsia Japonica
Andere benamingVingerplant
Type kamerplantFatsia
Grootte90 cm
Diameter30 cm
Prijsindicatie€59,95
BladkleurGroen
OnderhoudVoed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding
Water gevenZorg dat de plant regelmatig water krijgt
StandplaatsHalf schaduw, maar zet de plant niet in direct zonlicht
Min. temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Fatsia Japonica.

Fatsia Japonica online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze brengen kleur en vrolijkheid, zijn goed voor je mentale gezondheid en zorgen voor een schone lucht in huis. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Vingerplant is dan een uitstekende optie. Bij online shops heb je een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Meer en meer kamerplanten-webshops werken direct samen met kwekerijen. Zo krijg jij de prachtigste planten van de beste kwaliteit. Hieronder check je landelijke kamerplanten-webshops waar je heel betaalbaar en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Fatsia Japonica met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Vingerplant bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Fatsia Japonica thuis laten bezorgen gaat heel eenvoudig. Kies plant en formaat, kies (eventueel) een sierpot en selecteer een bezorgmoment. De Fatsia wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat deze in perfecte conditie aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo ontdek je wanneer de bezorger er is. In veel gevallen de volgende dag al bezorgd. Lees ook verder over de Asplenium nidus campio.

Fatsia Japonica thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Selecteer de gewenste maat en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Eventueel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere artikelen zoals een vochtmeterkiezen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Kies het gewenste bezorgadres en maak eventueel een keuze uit de bezorgtijden. Doorgaans geldt: bestellen voor 15:00 betekent de volgende dag jouw plant in huis. De betaling afronden doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Een plan wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Fatsia Japonica wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Hierdoor blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het vervoer.

 4. Op welke manier wordt er bezorgd?

  De order wordt afgeleverd door een gespecialiseerde koerierdienst. Via een track-en-trace link weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het product ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het een binnenplant betreft. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. De plant in huis zetten

  Trek de Vingerplant voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Check de verzorgingstips en plaats de plant op een goede plek in huis. Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog water en voeding.

Vingerplant bestellen en laten thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Verzorgingstips Kamerplant april 2024

De Fatsia Japonica is eenvoudig in onderhoud. Via plantenvergelijken.nl kun je veel verzorgingstips vinden. Vanzelfsprekend is de standplaats het basisuitgangspunt. Het uitgangspunt is hier: Half schaduw, maar zet de plant niet in direct zonlicht. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. De waterbehoefte is: Zorg dat de plant regelmatig water krijgt. Bestel ook zeker Vingerplant plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Als basisregel kan je aanhouden: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding. Bedenk wel: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn in elke woning anders. Het is goed om te letten op de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In de tabel hieronder vind je een aantal symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (alternatief: Ficus Abidjan Elastica).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe veel water of te weinig zonlicht
De bladeren krijgen bruine puntenTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Omgekrulde bladerenDe plant krijgt te weinig water
De Fatsia Japonica laat veel blad losTeveel of te weinig water of wortelrot
Dorre en verwelkte bladerenWortelrot of te weinig water
Witte vlekken/schimmel op bladSchimmelinfectie of Wolluis
De plant wordt niet groterTe weinig voeding of te weinig licht
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Fatsia Japonica?

Plantenvoeding is van belang om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Dat is extra belangrijk tijdens de groeimaanden. De instructie voor de Vingerplant: Voed de plant iedere maand met een beetje groene planten voeding. Je kunt het beste gebruik maken van vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Fatsia Japonica water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Zo’n Vingerplant moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Basisregel voor deze Fatsia: Zorg dat de plant regelmatig water krijgt. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Op welke momenten je water moet geven wordt beïnvloed door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Probeer het enkele weken uit. Daarna kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is de ideale standplaats voor deze Vingerplant?

Ons advies voor de standplaats is: Half schaduw, maar zet de plant niet in direct zonlicht. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoe duur is een Fatsia Japonica?

De Vingerplant met een lengte van 90 cm en een doorsnee van 30 cm kost ongeveer €59,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Fatsia Japonica thuis geleverd krijgen. De binnenplant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste tuincentra leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie