plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Ficus repens green sunny-bestellen-bezorgen

Ficus repens green sunny aanbiedingen vergelijken

Een Ficus repens green sunny online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze populaire plant stelt niet veel eisen. Met de prachtige groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Je kunt ‘m kopen in in diverse soorten en maten, eventueel geleverd in pot. Op deze website bekijk je praktische informatie en aandachtspunten rondom de verzorging van de plant. Daarnaast check je hier erkende online plantenwinkels die jouw Vijg aan huis bezorgen.

 • De Ficus repens green sunny is ook bekend als: Ficus repens groen en Ficus.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €23,00.
PlantFicus repens green sunny
Alternatieve benademingFicus repens groen
Soort kamerplantFicus
Lengte50 cm
Breedte20 cm
Prijsindicatie€23,00
KleurenGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
Ideale standplaatsEen plek met indirect zonlicht (halfscaduw)
Min. temp15°C
Belangrijke informatie over de Ficus repens green sunny.

Ficus repens green sunny online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze brengen sfeer in huis, zijn goed voor je humeur en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Ficus repens groen is dan een uitstekende optie. Je hebt veel keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel kamerplanten-webshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg je gegarandeerd de prachtigste planten van hoge kwaliteit. In de onderstaande tabel bekijk je erkende kamerplanten-shops waar je tegen lage prijzen en heel gebruiksvriendelijk planten zoals de grote of kleine Ficus repens green sunny met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Ficus repens groen thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Ficus repens green sunny aan huis laten bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Selecteer de gewenste plant, kies een pot die past bij jouw stijl en betaal veilig online. Jouw Ficus wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Dankzij een track&trace code weet je ongeveer hoe laat de bezorger er is. Doorgaans kan je het de volgende dag al laten leveren. Klik eventueel ook verder naar de Fatsia Japonica Variegata.

Ficus repens green sunny thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de benodigde maat en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Optioneel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een ongediertebestrijder toevoegen aan de bestelling.

 2. Bezorgadres kiezen

  Kies het gewenste bezorgadres en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Standaard geldt: Nu besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. De betaling afronden doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  De gewenste plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Ficus repens green sunny wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Hierdoor blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het bezorgproces.

 4. De plant wordt geleverd

  De bestelling wordt bezorgd door een erkende bezorgservice. Met de track-en-trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de doos ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. De plant thuis uitpakken

  Haal de Ficus repens groen voorzichtig uit de omdoos. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en zet de plant op de juiste locatie neer. Meestal ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog water en voeding.

Ficus repens groen bestellen en thuisbezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingsadvies december 2022

De Ficus repens green sunny stelt niet veel eisen. Hieronder lees jij alles over plantenverzorging. Om te beginnen moet de plant de juiste standplaats hebben. Het uitgangspunt is hier: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar overdrijf het niet. Onze specialist adviseert: Iedere week een beetje water geven. Bestel ook zeker Ficus repens groen plantenvoeding om de groei te stimuleren. Onze specialisten zeggen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vergeet niet: de omstandigheden zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval verschillen vaak per situatie. Check altijd goed de bladeren. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In het schema hierna lees je verschillende symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (alternatief: Phalaenopsis Orchidee Tornado geel).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
De bladeren krijgen bruine puntenTe droge plant (probeer andere plek)
Blad krult opMeestal een tekort aan water
De Ficus repens green sunny verliest plots veel bladGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Het verslappen van de plant (verwelken)Te natte grond of verkeerde potmaat
Witte vlekken/schimmel op bladWolluizen
De plant wordt niet groterWortelrot of te weinig voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Ficus repens green sunny?

Plantenvoeding is van belang om de plant gezond te houden. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. Het advies voor de Ficus repens groen betreft: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Een populair merk is Pokon.

Ficus repens green sunny water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Je Ficus repens groen moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Ons advies voor deze Ficus: Iedere week een beetje water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten wordt beïnvloed door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een goede standplaats voor deze Ficus repens groen?

De beste standplaats is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Wat zijn de prijzen van een Ficus repens green sunny?

De Vijg met hoogtes van 50 cm en een doorsnee van 20 cm kost gemiddeld €23,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Ficus repens green sunny thuis geleverd krijgen. De plant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. Veel plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie