plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Microsorum Diversifolium-bestellen-bezorgen

Microsorum Diversifolium aanbiedingen vergelijken

De Microsorum Diversifolium online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze populaire binnenplant stelt niet veel eisen. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Beschikbaar in diverse lengtes, varianten, ook met bijpassende pot. Op deze website bieden wij bruikbare info en verzorgingstips. Tevens check je hier bekende plantenshops en online tuincentra die jouw Kangaroevaren aan huis bezorgen.

 • De Microsorum Diversifolium is ook bekend als: Kangaroevaren en Kangaroe-varen.
 • Eenvoudig in onderhoud: Elke 3 weken voeden met plantenvoeding voor groene kamerplanten..
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €24,95.
PlantMicrosorum Diversifolium
BijnaamKangaroevaren
Ook bekend alsKangaroe-varen
Grootte35 cm
Diagonaal20 cm
Prijsindicatie€24,95
KleurenGroen
VoedingsinstructiesElke 3 weken voeden met plantenvoeding voor groene kamerplanten.
WaterHoudt de potgrond nat, maar pas op voor een te drassige grond
Ideale standplaatsZet de plant in halfschaduw
Minimale temperatuur15°C
Belangrijke informatie over de Microsorum Diversifolium.

Microsorum Diversifolium online bestellen? Vergelijk webshops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze stralen rust in huis uit, houden je gefocust en brengen zuurstof in je leefruimte. Zin in een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Kangaroevaren is dan een uitstekend alternatief. Je hebt veel keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en het is heel goedkoop. Veel kamerplanten-webshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg jij een verse plant van toonaangevende kwekerijen. In de vergelijker hieronder vergelijk je erkende plantenshopswaar je heel betaalbaar en eenvoudig binnenplanten zoals de grote of kleine Microsorum Diversifolium met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Kangaroevaren thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Microsorum Diversifolium aan huis laten bezorgen is goedkoop en super eenvoudig. Selecteer de plant, afmeting, kies een bijpassende pot en kies een bezorgmoment. De Kangaroe-varen wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt kom je er achter hoe laat de bezorger er is. Doorgaans kan je het de volgende dag al laten leveren. Check ook eens de Aspidistra.

Microsorum Diversifolium thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de gewenste maat (hoogte) en kies optioneel een sierpot. Tevens kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere plant-items zoals een mosstok uitzoeken.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Meestal geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Betalen kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Jouw plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Microsorum Diversifolium verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Daardoor blijft jouw plant in perfecte staat ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Hoe wordt het geleverd?

  De bestelling wordt afgeleverd door een erkende bezorgservice. Met jouw eigen track-en-trace code weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het pakket staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat de inhoud een plant is. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De plant thuis uitpakken

  Neem de Kangaroevaren voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Neem de (online) verzorgingstips door en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). In veel gevallen krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Kangaroevaren bestellen via internet en laten bezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingsadvies juni 2024

De Microsorum Diversifolium is eenvoudig in onderhoud. Via plantenvergelijken.nl vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Vanzelfsprekend moet de plant de juiste standplaats hebben. Het uitgangspunt is hier: Zet de plant in halfschaduw. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar geef ‘m ook niet te veel. De basisregel is: Houdt de potgrond nat, maar pas op voor een te drassige grond. Lees ook alles over Kangaroevaren plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Als basisregel kan je aanhouden: Elke 3 weken voeden met plantenvoeding voor groene kamerplanten.. Vergeet niet: ruimte factoren zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid verschillen vaak per situatie. Check altijd goed de bladeren. Het blad zegt veel over de staat van de plant. In het schema hierna vind je een aantal symptomen die kunnen optreden (tip: bekijk ook de Vingerplant).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine vlekken op het bladUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Opkrullend bladZorg voor een constanter waterpeil
De Microsorum Diversifolium laat bladeren losTeveel of te weinig water of wortelrot
Verwelken van de plant & het bladVerrotte wortels of verkeerde grond
Witte vlekjes op het bladHagelschotziekte of Wolluis
Plant stopt plots met groeienProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Microsorum Diversifolium?

Plantenvoeding is belangrijk om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dit is belangrijk in de lente en zomer. Onze instructie voor een Kangaroevaren: Elke 3 weken voeden met plantenvoeding voor groene kamerplanten.. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Een populair merk is Pokon.

Microsorum Diversifolium water geven: hoe vaak moet dat?

Een Kangaroevaren heeft water nodig om te kunnen overleven. Vuistregel voor deze Kangaroe-varen: Houdt de potgrond nat, maar pas op voor een te drassige grond. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. Op welke momenten je water moet geven wordt beïnvloed door de plek waar de plant staat, temperatuur in huis en de grootte van de plant. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Kangaroevaren?

Een optimale standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Verplaats de plant niet te vaak. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Wat zijn de prijzen van een Microsorum Diversifolium?

De Kangaroevaren met een grootte van 35 cm en een doorsnee van 20 cm kost ongeveer €24,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, je kunt de goedkoopste Kangaroe-varen thuis laten bezorgen. De plant wordt bij je thuisbezorgd in een plantvriendelijke doos zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. Veel online plantenshops sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie