plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Monstera Obliqua-bestellen-bezorgen

Monstera Obliqua aanbiedingen vergelijken

Een Monstera Obliqua online bestellen en morgen laten thuisbezorgen? Deze plant is sterk en gemakkelijk in onderhoud. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Verkrijgbaar in uiteenlopende lengtes, varianten, en met een passende pot. Op onze vergelijker kan je aan de slag met nuttige informatie en verzorgingstips. Tevens bekijk je hier erkende online tuincentra die jouw Gatenplant (gratis) thuisbezorgen.

 • De Monstera Obliqua kom je soms ook tegen als: Monstera Monkey Mask en Monstera.
 • Vereist niet veel onderhoud: Gebruik voeding voor Groene Planten eens per 14 dagen.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €54,95.
PlantMonstera Obliqua
Alternatieve naamMonstera Monkey Mask
Type kamerplantMonstera
Hoogte45 cm
Breedte28 cm
Vanafprijs€54,95
KleurGroen
VoedingtipGebruik voeding voor Groene Planten eens per 14 dagen
Water gevenGeef de plant twee keer per week water
StandplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Minimale temp15°C
Belangrijke informatie over de Monstera Obliqua.

Monstera Obliqua online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze geven rust en ruimte, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en brengen zuurstof in je leefruimte. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Monstera Monkey Mask is dan een mogelijkheid. Het aanbod is enorm groot, er is vaak een gratis opmaakservice, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Veel plantenshops bieden planten rechtstreeks van de kweker. Zo krijg je gegarandeerd de mooiste planten van hoge kwaliteit. In de tabel hieronder tonen wij landelijke kamerplanten-webshops waar je voordelig en heel gebruiksvriendelijk planten zoals de grote of kleine Monstera Obliqua met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Monstera Monkey Mask bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Monstera Obliqua thuis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Kies de plant en de maat, kies een pot die past bij jouw stijl en kies een bezorgadres. Jouw Monstera wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Met behulp van de track&trace link weet je precies hoe laat de bezorger er is. Bij veel plantenwinkels kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Klik eventueel ook verder naar de Sansevieria Fernwood Mikado.

Monstera Obliqua thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Selecteer de gewenste maat en blader door de mooiste sierpotten. Tevens kan men ook speciale plantenvoeding of extra producten zoals een mosstok toevoegen aan de bestelling.

 2. Jouw bezorgadres

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Meestal geldt: Nu besteld is de volgende dag in huis. De betaling afronden kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  De plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Monstera Obliqua verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Door deze innovatie blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Afleveren van de bestelling

  De order wordt aan huis geleverd door een gespecialiseerde bezorgservice. Met de track-en-trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Uitpakken

  Trek de Monstera Monkey Mask voorzichtig uit de verpakking. Neem de (online) verzorgingstips door en zet de plant op een geschikte plek neer. Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Monstera Monkey Mask bestellen en laten thuisbezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Kamerplant verzorgingsadvies september 2023

De Monstera Obliqua stelt niet veel eisen. Op deze pagina bieden wij een aantal verzorgingstips. Ten eerste moet je een goede standplaats kiezen. Het beste advies is hier: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar zorg niet voor doorweekte grond. Je kunt het beste beginnen met: Geef de plant twee keer per week water. Kies ook voor Monstera Monkey Mask plantenvoeding om de groei te stimuleren. Onze specialisten zeggen: Gebruik voeding voor Groene Planten eens per 14 dagen. Bedenk wel: aspecten zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn in elke woning anders. Het is goed om te letten op de bladeren. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Bijgaand vind je een aantal symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (tip: keuze van onze redactie: Microsorum Diversifolium).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine vlekken/puntjes op het bladUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Omgekrulde bladerenDe plant krijgt te weinig water
De Monstera Obliqua laat veel blad losKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
De plant gaat wegteren / verwelkenVerkeerde hoeveelheid water
Witte vlekken op het bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant groeit niet meerKies voor een grotere potmaat
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Monstera Obliqua?

Plantenvoeding is belangrijk voor de groei van jouw plant. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Ons advies voor een Monstera Monkey Mask betreft: Gebruik voeding voor Groene Planten eens per 14 dagen. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Wij raden altijd Pokon aan.

Monstera Obliqua water geven: hoeveel moet ik geven?

Jouw Monstera Monkey Mask moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. De stelregel voor deze Monstera: Geef de plant twee keer per week water. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Hoeveel je precies moet toedienen wordt mede bepaald door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Monstera Monkey Mask?

Een geschikte standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Wat kost een Monstera Obliqua?

De Gatenplant met een grootte van 45 cm en een potmaat van 28 cm is verkrijgbaar vanaf €54,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, je kunt de goedkoopste Monstera Obliqua thuisbezorgd krijgen. Het product wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste online plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie