plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Peperomia pepperspot-bestellen-bezorgen

Peperomia pepperspot aanbiedingen vergelijken

De Zwanenkroos online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze populaire plant is eenvoudig in de verzorging. Met de kenmerkende groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Beschikbaar in verschillende lengtes, varianten, en met een passende pot. Op onze vergelijker bieden wij uitgebreide info en tips voor het verzorgen van deze plant. In aanvulling daarop vergelijken wij hier bekende online tuincentra die jouw Dwergpeper komen bezorgen.

 • De Peperomia pepperspot noemen we ook wel: Krokodillentranen en Peperomia.
 • Makkelijk te verzorgen: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €15,00.
PlantPeperomia pepperspot
Extra naamKrokodillentranen
Categorie kamerplantPeperomia
Lengte15 cm
Diameter15 cm
Prijsindicatie€15,00
KleurGroen
VoedingGebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten
Water gevenGeef de plant eens per 2 weken water
Ideale standplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Min. temp15°C
Uitgebreide informatie over de Peperomia pepperspot.

Peperomia pepperspot online bestellen? Vergelijk online shops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze zorgen voor gezelligheid in huis, houden je gefocust en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Krokodillentranen is dan een uitstekende optie. Online heb je de meeste keuze, je kunt er direct een bijpassende pot bij bestellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste kamerplanten-webshops leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg jij de prachtigste planten van topkwaliteit. In de onderstaande tabel check je landelijke kamerplanten-webshops waar je tegen lage prijzen en snel kamerplanten zoals de grote of kleine Peperomia pepperspot met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Krokodillentranen thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Peperomia pepperspot aan huis laten bezorgen gaat heel eenvoudig. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot die je mooi vind en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Peperomia wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo zie je precies wanneer de koerier komt. Bij veel plantenwinkels wordt de plant binnen 1 werkdag geleverd. Klik eventueel ook verder naar de Philodendron Green Beauty .

Peperomia pepperspot thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Selecteer de gewenste maat en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Eventueel kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een mosstok uitzoeken.

 2. Bezorgadres kiezen

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Normaal geldt: Vandaag besteld is de volgende werkdag al bezorgd. De betaling afronden kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Leveringsvoorwaarden

  De gekozen plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Peperomia pepperspot komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Op die manier blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens het vervoeren van de doos.

 4. De plant wordt geleverd

  De doos wordt aan huis geleverd door een landelijke bezorgservice. Door middel van Track-en-Trace zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op het pakket ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat er in de verpakking een plant zit. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Designproces

  Trek de Krokodillentranen voorzichtig uit de omdoos. Check de verzorgingstips en zet de plant op een geschikte plek neer. Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog het nodige water en voeding.

Krokodillentranen bestellen en laten thuisbezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant verzorgingstips maart 2024

Deze Peperomia pepperspot vereist niet veel onderhoud. Op deze pagina lees jij alles over plantenverzorging. Uiteraard moet je een goede standplaats kiezen. De plantexpert adviseert: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. Je kunt het beste beginnen met: Geef de plant eens per 2 weken water. Bekijk ook de beschikbare Krokodillentranen plantenvoeding om de kleur mooi te houden. Hiervoor geldt: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten. Let op: factoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn in elke woning anders. Het is goed om te letten op de bladeren. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. In de onderstaande tabel delen wij een aantal symptomen die kunnen optreden (mogelijk ook interessant: Cactus Neobuxbaumia KingSize).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig water of plek in de tocht
De bladeren krijgen bruine puntenTe droge plant (probeer andere plek)
Opkrullend bladVaak krijgt de plant te weinig water
De Peperomia pepperspot laat veel blad losTeveel of te weinig water of wortelrot
Het verslappen van de plant (verwelken)Gebrek aan water of wortelrot
Witte vlekjes op het bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant wordt niet meer groterProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Peperomia pepperspot?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van jouw plant. Dit is belangrijk in de lente en zomer. Het advies voor de Krokodillentranen betreft: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Peperomia pepperspot water geven: hoeveel moet ik geven?

Een Krokodillentranen heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Vuistregel voor deze Peperomia: Geef de plant eens per 2 weken water. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is slechts een indicatie. De exacte waterbehoefte wordt beïnvloed door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Doe een test van enkele weken. Hierna kun je op basis van gevoel wat variëren.

Welke standplaats past het beste bij deze Krokodillentranen?

Ons advies voor de standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Hoe duur is de Peperomia pepperspot?

De Dwergpeper met hoogtes van 15 cm en een diamater van 15 cm kost gemiddeld €15,00. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, uiteraard kun je de goedkoopste Peperomia pepperspot thuis geleverd krijgen. Het product wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. Veel plantenwinkels sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie