plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron Green Beauty -bestellen-bezorgen

Philodendron Green Beauty aanbiedingen vergelijken

De Philodendron Groen Beauty XL online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Dit type kamerplant is gemakkelijk in onderhoud. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Verkrijgbaar in diverse lengtes, varianten, en met bijpassende sierpotten. Op onze plantenvergelijker bieden wij uitgebreide informatie en concrete verzorgingstips. Tevens vergelijk je hier de beste plantenshops en online tuincentra die jouw Araceae (gratis) thuisbezorgen.

 • De Philodendron Green Beauty kom je soms ook tegen als: Philondendron en Philodendron.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €109,95.
PlantPhilodendron Green Beauty
Andere naamPhilondendron
Type kamerplantPhilodendron
Hoogte110 cm
Breedte32 cm
Verkoopprijs€109,95
PlantkleurGroen
VoedingsinstructiesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsEen plek met indirect zonlicht (halfscaduw)
Minimale temperatuur15°C
Alle informatie over de Philodendron Green Beauty .

Philodendron Green Beauty online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn de trend van het moment. Ze brengen kleur en vrolijkheid, zijn goed voor je humeur en zuiveren de lucht. Zin in een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Philondendron is dan ideaal. Bij online shops heb je een ruime keuze, er is vaak een gratis opmaakservice, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. De meeste online plantenwinkels bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Op die manier ben jij verzekerd van de allermooiste planten van hoge kwaliteit. In de tabel hieronder vergelijk je landelijke kamerplanten-shops waar je tegen lage prijzen en eenvoudig kamerplanten zoals de grote of kleine Philodendron Green Beauty met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philondendron bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Philodendron Green Beauty thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies een pot die past bij jouw interieur en kies een bezorgmoment. De Philodendron wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Via een tracking link weet je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Doorgaans kan je het de volgende dag al laten leveren. Check ook eens de Dracaena Dorado.

Philodendron Green Beauty thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Bepaal welke maat je moet hebben en kies optioneel een sierpot. Indien gewenst kan je ook extra plantenvoeding of andere extra’s zoals een ongediertebestrijder bestellen.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Normaal geldt: voor de middag besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. Het geld overmaken doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Verpakking

  De plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Philodendron Green Beauty verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Op die manier blijven alle bladeren van de plant in goede staat ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Afleveren van de bestelling

  De bestelling wordt bezorgd door een erkende bezorger. Met de track-en-trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de verpakking staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat de inhoud een plant is. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. Designproces

  Trek de Philondendron voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Bij veel plantenwinkels ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog het nodige water en voeding.

Philondendron bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Kamerplant verzorgingsadvies maart 2024

De Philodendron Green Beauty vereist niet veel onderhoud. Op deze pagina lees je meer informatie over de verzorging. Uiteraard is een goede standplaats van belang. Het uitgangspunt is hier: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar zorg niet voor doorweekte grond. Je kunt het beste beginnen met: Iedere week een beetje water geven. Bestel ook zeker Philondendron plantenvoeding om de groei te stimuleren. Ons advies: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Bedenk wel: aspecten zoals licht, binnentemperatuur en luchtvochtigheid zijn overal anders. De bladkleur is een goed indicator. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna vertellen we belangrijke symptomen die kunnen duiden op een probleem (mogelijk ook interessant: Orchidee Jade Cascade Roze).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig zon of wortelrot
Bruine vlekken/puntjes op het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Bladeren vervormenDe plant krijgt te weinig water
De Philodendron Green Beauty laat z’n bladeren vallenBladuitval door ziekte of te weinig water
Verwelkte bladeren Te weinig of te veel water
Witte vlekken op bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
De plant groeit niet meerKies voor een grotere potmaat
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Philodendron Green Beauty ?

Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant te kunnen laten doorgroeien. Met name tijdens de groeiperiode. Het advies voor de Philondendron is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Philodendron Green Beauty water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Jouw Philondendron heeft water nodig om te kunnen overleven. Basisregel voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten hangt af van de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Na verloop van tijd kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Philondendron?

Een optimale standplaats is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Hoe duur is een Philodendron Green Beauty ?

De Araceae met een hoogte van 110 cm en een potmaat van 32 cm koop je al vanaf €109,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Philodendron Green Beauty thuis laten leveren. De kamerplant wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. Veel online plantenshops leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie