plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron-bestellen-bezorgen

Philodendron aanbiedingen vergelijken

Een Philodendron online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Deze prachtige binnenplant is niet moeilijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Hij is er in in diverse hoogtes, varianten, en met bijpassende sierpotten. Op plantenvergelijken.nl bieden wij uitgebreide informatie en verzorgingstips. Ook bieden wij een overzicht met erkende online plantenwinkels die jouw Araceae thuisbezorgen.

 • De Philodendron kom je soms ook tegen als: Araceae en Gatenplant.
 • Makkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €64,95.
PlantPhilodendron
Alternatieve benademingAraceae
Ook bekend alsGatenplant
Lengte110 cm
Diagonaal32 cm
Prijsindicatie€64,95
KleurenGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterIedere week een beetje water geven
Ideale standplaatsEen plek met indirect zonlicht (halfscaduw)
Minimale temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Philodendron.

Philodendron online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze geven rust en ruimte, zijn goed voor je mentale gezondheid en verbeteren de luchtkwaliteit. Zin in een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Araceae is dan een uitstekende optie. Je hebt een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is heel voordelig. De meeste plantenwinkels bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg je gegarandeerd de meest verse planten van de hoogste kwaliteit. In de onderstaande tabel tonen wij populaire plantenshopswaar je voordelig en snel planten zoals de grote of kleine Philodendron met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Araceae gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Philodendron thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Selecteer de gewenste plant, kies een bijpassende pot en kies een bezorgmoment. Jouw Gatenplant wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Via een tracking link weet je ongeveer op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Doorgaans kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Bekijk ook de Vaderplant.

Philodendron thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Selecteer de gewenste maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Optioneel kan men ook speciale plantenvoeding of handige accessoires zoals een gieter uitzoeken.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Vul jouw bezorgadres in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Normaal geldt: Nu besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De kosten overmaken doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Manier van leveren

  De gewenste plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Philodendron wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Dankzij deze verpakking raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens het bezorgproces.

 4. Levering

  Het pakket wordt afgeleverd door een snelle bezorgdienst. Met de track-en-trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op de doos staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat de inhoud een plant is. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. Designproces

  Neem de Araceae voorzichtig uit de doos. Bekijk de verzorgingsinstructies en plaats de plant op een goede plek in huis. Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog wat water en voeding.

Araceae online bestellen en thuis laten leveren?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Kamerplant verzorgingsadvies april 2024

De Philodendron stelt niet veel eisen. Op deze website lees jij alles over plantenverzorging. Vanzelfsprekend is de standplaats het basisuitgangspunt. De basisregel hier is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Geef de plant voldoende water, maar geef ‘m ook niet te veel. De basisregel is: Iedere week een beetje water geven. Bekijk ook de beschikbare Araceae plantenvoeding om de kleur mooi te houden. De basis vuistregel is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Bedenk wel: factoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn per woning weer anders. De bladkleur is een goed indicator. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In de onderstaande tabel lees je verschillende symptomen die kunnen duiden op een probleem (mogelijk ook interessant: Succulent).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig zon of wortelrot
Bruine uiteinden of randen van bladerenTeveel water of droge (radiator) lucht
Opkrullend bladMeestal een tekort aan water
De Philodendron laat veel blad losBladuitval door ziekte of te weinig water
Plant droogt uit en verwelktTe weinig of te veel water
Witte vlekken/schimmel op bladWitziekte / Meeldauw
De plant wordt niet groterTe weinig voeding of te weinig licht
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Philodendron?

Plantenvoeding is belangrijk om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Dit is met name van belang in de groeiperiode. De tip voor een Araceae: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het beste is vloeibare voeding. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Philodendron water geven: hoe vaak moet dat?

Een Araceae heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. De hoofdregel voor deze Gatenplant: Iedere week een beetje water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. De waterbehoefte wordt mede bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een goede standplaats voor deze Araceae?

Een optimale standplaats is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Probeer de plant niet te vaak te verplaatsen. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Wat kost een Philodendron?

De Araceae met een hoogte van 110 cm en een doorsnee van 32 cm kost om en nabij de €64,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan deze plant thuisbezorgd worden?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Gatenplant thuis laten bezorgen. De kamerplant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze optimaal bij je thuis aankomt. De meeste online aanbieders versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie