plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron Fun Bun-bestellen-bezorgen

Philodendron Fun Bun aanbiedingen vergelijken

Een Philodendron Fun Bun online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze prachtige kamerplant is gemakkelijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren een lust voor het oog. Je kunt ‘m kopen in in allerlei maten, variaties en groottes, eventueel geleverd in pot. Op onze vergelijker kan je aan de slag met bruikbare info en tips om ‘m te verzorgen. Ook vergelijken wij hier bekende online tuincentra en plantenshops die jouw Araceae aan huis bezorgen.

 • De Philodendron Fun Bun kennen we ook met de naam: Philodendron Funbun en Philodendron.
 • Makkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €52,00.
PlantPhilodendron Fun Bun
Andere naamPhilodendron Funbun
Soort kamerplantPhilodendron
Grootte110 cm
Breedte27 cm
Prijsindicatie€52,00
PlantkleurGroen
VoedingsinstructiesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
StandplaatsZet de plant in halfschaduw
Min. temp15°C
Alle gegevens van de Philodendron Fun Bun.

Philodendron Fun Bun online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze zorgen voor een fleurig huis, verhogen de productiviteit en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Zin in een nieuwe kamerplant, maar heb je geen auto? Online bestellen van de Philodendron Funbun is dan een mogelijkheid. Je hebt veel keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het is heel voordelig. Meer en meer aanbieders bieden planten rechtstreeks van de kweker. Zo krijg jij de mooiste planten van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de vergelijker hieronder bekijk je bekende online aanbieders van kamerplanten waar je tegen lage prijzen en heel gebruiksvriendelijk planten zoals de grote of kleine Philodendron Fun Bun met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philodendron Funbun bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Philodendron Fun Bun thuis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Selecteer de gewenste plant, kies een matchende sierpot en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Philodendron wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Dankzij een track&trace code kom je er achter wanneer de bezorger er is. In veel gevallen kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Lees ook verder over de Aloë hercules.

Philodendron Fun Bun thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de benodigde maat en blader door de mooiste sierpotten. Eventueel kan men ook speciale plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een ongediertebestrijder uitzoeken.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Standaard geldt: Nu besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. De betaling afronden kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Verpakking van de plant

  De gewenste plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Philodendron Fun Bun verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Door deze innovatie blijven alle bladeren van de plant in goede staat tijdens het bezorgproces.

 4. De plant wordt geleverd

  De order wordt afgeleverd door een gespecialiseerde koerierdienst. Met de track-en-trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de verpakking staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. Geef de plant een mooie plek

  Neem de Philodendron Funbun voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Neem de (online) verzorgingstips door en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). In veel gevallen krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog wat water en voeding.

Philodendron Funbun bestellen en laten thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant Verzorgingsinformatie maart 2024

Deze Philodendron Fun Bun is makkelijk te verzorgen. Op deze pagina kun je veel verzorgingstips vinden. Ten eerste moet je een goede standplaats kiezen. Het uitgangspunt is hier: Zet de plant in halfschaduw. Geef de plant voldoende water, maar overdrijf het niet. De waterbehoefte is: Iedere week een beetje water geven. Lees ook alles over Philodendron Funbun plantenvoeding om de kleur mooi te houden. De basis vuistregel is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Let op: omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn in ieder huis weer verschillend. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. Onderstaand delen wij een aantal symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (mogelijk ook interessant: Ficus Makana).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenTe weinig zon of insecten op het blad
De bladeren krijgen bruine puntenTe weinig licht of teveel kalk in het water
Het blad krult opVerkeerde potgrond of te weinig water
De Philodendron Fun Bun verliest plots veel bladTekort aan voedingsstoffen of mogelijk wortelrot
Verwelkte bladeren Te kleine pot of te natte potgrond
Witte stipjes op kamerplantHagelschotziekte of Wolluis
Mijn plant stopt met groeienProbeer een ander soort plantvoeding uit
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Philodendron Fun Bun?

Plantenvoeding is noodzakelijk voor de groei van een plant. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. Het advies voor de Philodendron Funbun is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Philodendron Fun Bun water geven: hoeveel moet ik geven?

Je Philodendron Funbun heeft water nodig om te kunnen overleven. De stelregel voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Het beste is kraanwater op kamertemp. of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De waterbehoefte wordt uiteindelijk bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Na verloop van tijd kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Philodendron Funbun?

De beste standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Verplaats de plant niet te vaak. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Wat zijn de prijzen van een Philodendron Fun Bun?

De Araceae met lengtes van 110 cm en een potmaat van 27 cm kost circa €52,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Philodendron Fun Bun aan huis laten leveren. De kamerplant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste online plantenwinkels brengen de producten van kwekers naar klanten in slechts 1 dag.

Plaats een reactie