plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron karsteniana-bestellen-bezorgen

Philodendron karsteniana aanbiedingen vergelijken

Een Philodendron karsteniana online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Deze populaire kamerplant is gemakkelijk te verzorgen. Met de mooie groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Beschikbaar in verschillende maten, variaties en groottes, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op onze vergelijker kan je aan de slag met bruikbare informatie en verzorgingstips. Daarnaast bieden wij een overzicht met Nederlandse online plantenwinkels die jouw Araceae (gratis) thuisbezorgen.

 • De Philodendron karsteniana kom je soms ook tegen als: Karsteniana en Philodendron.
 • Makkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €54,00.
PlantPhilodendron karsteniana
Alternatieve naamKarsteniana
Categorie kamerplantPhilodendron
Lengte30 cm
Breedte28 cm
Vanafprijs€54,00
KleurenGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsZet de plant in halfschaduw
Minimale temp15°C
Alle gegevens van de Philodendron karsteniana.

Philodendron karsteniana online bestellen? Vergelijk online shops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze zorgen voor een fleurig huis, hebben een kalmerend effect en zorgen voor zuurstof in je huis. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar wil of kan je niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Karsteniana is dan een mogelijkheid. Je hebt de meeste keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en het is heel voordelig. Veel aanbieders bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de allermooiste planten van de beste kwaliteit. In onze vergelijker bekijk je erkende kamerplanten-shops waar je goedkoop en heel gebruiksvriendelijk planten zoals de grote of kleine Philodendron karsteniana met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Karsteniana thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Philodendron karsteniana bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies een bijpassende pot en kies een bezorgmoment. De Philodendron wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Dankzij een track&trace code kom je er achter wanneer de koerier komt. Bij veel plantenwinkels kan je het de volgende dag al laten leveren. Overweeg ook de Dracaena Massangeana.

Philodendron karsteniana thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Kies de hoogte van jouw plant en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Eventueel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra benodigdheden zoals een ongediertebestrijder aan de winkelmand toevoegen.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Normaal geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag in huis. De betaling voldoen doe je met onder andere iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. De plant wordt verpakt

  De gewenste plant wordt direct vanuit de kweker opgestuurd. De Philodendron karsteniana komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Op die manier blijft jouw plant in perfecte staat tijdens de bezorging.

 4. De plant wordt geleverd

  De doos wordt vervoerd door een professionele bezorger. Met de track-en-trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het pakket staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat het een binnenplant betreft. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Designproces

  Trek de Karsteniana voorzichtig uit de omdoos. Neem de (online) verzorgingstips door en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. In veel gevallen krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Karsteniana online bestellen en laten bezorgen?

Kies jouw plant, kies een sierpot en bestel online

Kamerplant verzorgingstips maart 2024

Deze Philodendron karsteniana is eenvoudig in onderhoud. Op deze pagina vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Allereerst is de standplaats het basisuitgangspunt. De plantexpert adviseert: Zet de plant in halfschaduw. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar overdrijf het niet. De waterbehoefte is: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Karsteniana plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Je kunt het beste beginnen met: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Reminder: aspecten zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht zijn overal weer verschillend. Check altijd goed de bladeren. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna vertellen we belangrijke symptomen die vaak voorkomen bij deze plant (tip: keuze van onze redactie: Clusia Rosea Princess).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe veel of te weinig water
Bruine randen aan de bladerenTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Opkrullend bladGeef vaker kleinere beetjes water
De Philodendron karsteniana laat veel blad losProbeer extra plantvoeding toe te voegen
Verwelken van de plant & het bladTe weinig of te veel water
Witte stipjes op kamerplantWitziekte / Meeldauw
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantVoeg extra plantvoeding toe
Welke plantenvoeding is goed voor de Philodendron karsteniana?

Plantenvoeding is cruciaal voor de groei van een plant. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. Ons advies voor een Karsteniana is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Philodendron karsteniana water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Een Karsteniana moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. Het belangrijkste voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Het precieze watergebruik wordt mede bepaald door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Doe een test van enkele weken. Hierna kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is een goede standplaats voor deze Karsteniana?

Een optimale standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Dit kan namelijk stress veroorzaken bij de plant.

Hoeveel betaal je voor een Philodendron karsteniana?

De Araceae met hoogtes van 30 cm en een breedte van 28 cm kost ongeveer €54,00. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Philodendron karsteniana thuisbezorgd krijgen. De plant wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste online aanbieders brengen de producten van kwekers naar klanten in slechts 1 dag.

Plaats een reactie