plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron narrow-bestellen-bezorgen

Philodendron narrow aanbiedingen vergelijken

De Philodendron narrow online bestellen en gratis laten thuisbezorgen? Deze binnenplant is makkelijk te onderhouden. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Hij is er in in allerlei hoogtes, varianten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op plantenvergelijken.nl bekijk je alle informatie en tips om ‘m te verzorgen. Bovendien vergelijken wij hier bekende tuincentra en plantenwinkels die jouw Araceae aan huis leveren.

 • De Philodendron narrow heeft verschillende alternatieve namen: Philodendron Narrow Escape en Philodendron.
 • Vereist niet veel onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €60,00.
PlantPhilodendron narrow
Alternatieve naamPhilodendron Narrow Escape
Type kamerplantPhilodendron
Grootte65 cm
Diameter27 cm
Actieprijs€60,00
PlantkleurGroen
VoedingsadviesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsZet de plant in halfschaduw
Minimale temp15°C
Belangrijkste gegevens van de Philodendron narrow.

Philodendron narrow online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn helemaal hip & trendy. Ze brengen sfeer in huis, zorgen voor een beter humeur en zorgen voor een schone lucht in huis. Zin in een nieuwe kamerplant, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Philodendron Narrow Escape is dan een goed idee. Je hebt de meeste keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste kamerplanten-webshops werken direct samen met kwekerijen. Zo krijg je gegarandeerd de mooiste planten van de beste kwekers. In de tabel hieronder vind je de beste kamerplanten-webshops waar je heel betaalbaar en eenvoudig binnenplanten zoals de grote of kleine Philodendron narrow met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philodendron Narrow Escape laten bezorgen: kan dat?

De Philodendron narrow thuis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Selecteer plant en de gewenste hoogte, kies een matchende sierpot en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Philodendron wordt verstuurd in een plantvriendelijke verpakking zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo ontdek je wanneer en hoe laat de postbezorger er is. In veel gevallen heb je de plant de volgende dag in huis. Klik eventueel ook verder naar de Agave macroacantha.

Philodendron narrow thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Kies de benodigde maat en kies optioneel een sierpot. Tevens kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of extra benodigdheden zoals een snoeischaar uitzoeken.

 2. Geef een correct bezorgadres in

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Normaal geldt: Nu besteld is de volgende werkdag geleverd. De kosten overmaken doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Leveringsgarantie

  Je plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Philodendron narrow wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Door deze innovatie blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het bezorgproces.

 4. Op welke manier wordt er bezorgd?

  De bestelling wordt afgeleverd door een erkende bezorger. Door gebruik te maken van Track-en-Trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de verpakking staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat het een binnenplant betreft. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Uitpakken

  Pak de Philodendron Narrow Escape voorzichtig uit de doos. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. Vaak krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog een scheut water en de nodige voeding.

Philodendron Narrow Escape online bestellen en thuis laten leveren?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Verzorgingstips Kamerplant maart 2024

Deze Philodendron narrow vereist niet veel onderhoud. Via plantenvergelijken.nl kun je veel verzorgingstips vinden. Uiteraard is een goede standplaats van belang. Het uitgangspunt is hier: Zet de plant in halfschaduw. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar geef hem niet te veel. Onze specialist adviseert: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Philodendron Narrow Escape plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Hiervoor geldt: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vergeet niet: ruimte factoren zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn overal anders. Het is goed om te letten op de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In de tabel hieronder delen wij een aantal symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (tip: bekijk ook de Euphorbia resinifera).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine randen aan de bladerenUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Bladeren krullen opDe plant krijgt te weinig water
De Philodendron narrow laat zijn blad vallenPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
Plant droogt uit en verwelktVerkeerde hoeveelheid water
Witte vlekken op bladWolluis
Plant stopt plots met groeienVoeg extra plantvoeding toe
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Philodendron narrow?

Plantenvoeding is essentieel voor de groei van een plant. Dit is met name van belang in de groeiperiode. De tip voor een Philodendron Narrow Escape: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Philodendron narrow water geven: hoeveel moet ik geven?

Zo’n Philodendron Narrow Escape heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Het belangrijkste voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Hoeveel je precies moet toedienen wordt beïnvloed door de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Philodendron Narrow Escape?

De meest ideale standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Hoeveel betaal je voor een Philodendron narrow?

De Araceae met een lengte van 65 cm en een breedte van 27 cm koop je al vanaf €60,00. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Philodendron narrow thuis laten leveren. De plant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. Veel online plantenshops leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie