plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron pedatum-bestellen-bezorgen

Philodendron pedatum aanbiedingen vergelijken

De Philodendron pedatum online bestellen en morgen laten thuisbezorgen? Deze populaire binnenplant is gemakkelijk te verzorgen. Met de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Je kunt ‘m kopen in in meerdere maten, variaties en groottes, en met een passende pot. Op dit portaal bieden wij nuttige informatie en tips om ‘m te verzorgen. Daarnaast vind je hier populaire online tuincentra die jouw Araceae (gratis) thuisbezorgen.

 • De Philodendron pedatum staat ook bekend als: Klimplant en Philodendron.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €43,00.
PlantPhilodendron pedatum
BijnaamKlimplant
Type kamerplantPhilodendron
Hoogte100 cm
Potmaat21 cm
Prijsindicatie€43,00
PlantkleurGroen
VoedingsinstructiesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterIedere week een beetje water geven
StandplaatsZet de plant in halfschaduw
Min. temperatuur15°C
Alle gegevens van de Philodendron pedatum.

Philodendron pedatum online bestellen? Vergelijk plantenshops

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze zorgen voor een fleurig huis, helpen je te concentreren en zorgen voor zuurstof in je huis. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar heb je geen auto? Online bestellen van de Klimplant kan dan uitkomst bieden. Je hebt een ruime keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Steeds meer kamerplanten-webshops versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ben jij zeker van de mooiste planten van hoge kwaliteit. In de vergelijker hieronder bekijk je erkende plantenshopswaar je verrassend voordelig en heel gebruiksvriendelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Philodendron pedatum met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Klimplant bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Philodendron pedatum bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies de plant en de maat, kies een pot en kies een bezorgadres. De Philodendron wordt verstuurd in een plantvriendelijke verpakking zodat de plant niet beschadigd raakt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt weet je precies hoe laat de bezorger er is. Doorgaans heb je de plant de volgende dag in huis. Overweeg ook de Dracaena Cintho.

Philodendron pedatum thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de hoogte van jouw plant en bestel er indien gewenst een bijpassende pot bij. Optioneel kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of andere artikelen zoals een gieter bestellen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Doorgaans geldt: Nu besteld is de volgende dag in huis. Afrekenen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. De plant wordt verpakt

  Jouw plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Philodendron pedatum verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Door dit proces zullen de takken en bladeren niet beschadigen tijdens de bezorging.

 4. Levering

  De doos wordt bezorgd door een gespecialiseerde koerierdienst. Door middel van Track-en-Trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de verpakking staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat het een binnenplant betreft. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. Maak de verpakking los

  Haal de Klimplant voorzichtig uit de omdoos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voor verzending nog water en voeding.

Klimplant bestellen en thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant verzorgingstips maart 2024

Deze Philodendron pedatum is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Op deze pagina lees je meer informatie over de verzorging. Vanzelfsprekend is de standplaats heel erg van belang. Het uitgangspunt is hier: Zet de plant in halfschaduw. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar geef ‘m ook niet te veel. Onze specialist adviseert: Iedere week een beetje water geven. Kies ook voor Klimplant plantenvoeding die bijdraagt aan de groei en bloei. Onze specialisten zeggen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Reminder: aspecten zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht verschillen vaak per situatie. Het is goed om te letten op de bladeren. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Hieronder lees je verschillende symptomen die kunnen optreden (tip: bekijk ook de Cactus Vulgaris).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig licht of te weinig water
Bruine randjes aan het bladUitgedroogde grond (kies een plek met minder licht)
Opkrullend bladGeef vaker kleinere beetjes water
De Philodendron pedatum laat z’n bladeren vallenPlotse temperatuursverandering of te veel of weinig water
Het verslappen van de plant (verwelken)Verkeerde hoeveelheid water
Witte vlekjes op het bladBladluizen, dopluizen, Wolluis schildluizen
Plant wordt niet meer groterTekort aan voedingsstoffen
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Philodendron pedatum?

Plantenvoeding is cruciaal voor de groei van een plant. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De tip voor een Klimplant: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Philodendron pedatum water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Zo’n Klimplant moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. Ons advies voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Het precieze watergebruik hangt af van de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je best wat meer of minder water geven.

Welke standplaats is geschikt voor deze Klimplant?

De meest ideale standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Hoe duur is een Philodendron pedatum?

De Araceae met hoogtes van 100 cm en een potmaat van 21 cm koop je al vanaf €43,00. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Philodendron pedatum thuis geleverd krijgen. De kamerplant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste plantenshops bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie