plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron Scandens-bestellen-bezorgen

Philodendron Scandens aanbiedingen vergelijken

Een Philodendron Scandens online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze binnenplant vereist maar weinig onderhoud. Met zijn groene bladeren blikvanger in jouw interieur. Je kunt ‘m kopen in in meerdere hoogtes, varianten, en met een passende pot. Op plantenvergelijken.nl lees je handige informatie en belangrijke verzorgingstips. Ook bieden wij een overzicht met erkende online tuincentra die jouw Araceae aan huis bezorgen.

 • De Philodendron Scandens staat ook bekend als: Philondendron en Philodendron.
 • Vergt weinig onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €44,95.
PlantPhilodendron Scandens
Andere benamingPhilondendron
Categorie kamerplantPhilodendron
Grootte75 cm
Breedte28 cm
Actieprijs€44,95
KleurenGroen
VoedingsinstructiesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
LichtgevoeligheidZet de plant in halfschaduw
Minimale temp15°C
Belangrijkste gegevens van de Philodendron Scandens.

Philodendron Scandens online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zijn hot. Ze brengen kleur en vrolijkheid, hebben een kalmerend effect en verbeteren de luchtkwaliteit. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar geen zin om naar een plantenwinkel te gaan? Online bestellen van de Philondendron kan dan uitkomst bieden. Je hebt veel keuze, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Meer en meer online plantenwinkels leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo ontvang jij altijd de prachtigste planten van de beste kwaliteit. In de onderstaande tabel bekijk je de beste tuincentra en shops waar je verrassend voordelig en heel gebruiksvriendelijk planten zoals de grote of kleine Philodendron Scandens met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philondendron laten bezorgen: kan dat?

De Philodendron Scandens bij je thuis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot en kies een bezorgmoment. Jouw Philodendron wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Met behulp van de track&trace link zie je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Doorgaans de volgende dag al bezorgd. Check ook eens de Orchidee Tornado geel.

Philodendron Scandens thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte en pot

  Kies de hoogte van jouw plant en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kan men ook speciale plantenvoeding of extra producten zoals een mosstok aan de winkelmand toevoegen.

 2. Voer een afleveradres in

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Vaak geldt: bestellen voor 15:00 is de volgende dag al aan huis geleverd. Afrekenen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Verpakking

  De gekozen plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Philodendron Scandens verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Door dit proces blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd tijdens het bezorgproces.

 4. Levering

  De doos wordt vervoerd door een professionele koerier. Door gebruik te maken van Track-en-Trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat het om een plant gaat. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. De plant in huis zetten

  Pak de Philondendron voorzichtig uit de doos. Bekijk de verzorgingsinstructies en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voordat deze weggaat nog water en voeding.

Philondendron bestellen en thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Verzorgingstips Kamerplant maart 2024

Deze Philodendron Scandens is een sterke plant en makkelijk te verzorgen. Hieronder lees je meer informatie over de verzorging. Om te beginnen moet de plant de juiste standplaats hebben. Ons advies luidt: Zet de plant in halfschaduw. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar let op dat het niet te nat wordt. De waterbehoefte is: Iedere week een beetje water geven. Lees ook alles over Philondendron plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. De basis vuistregel is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Reminder: kamer-specifieke aspecten zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn in ieder huis weer verschillend. De bladkleur is een goed indicator. Bladeren vertellen veel over de gezondheid van een plant. In de onderstaande tabel lees je verschillende symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (tip: keuze van onze redactie: Ficus Elastica Ficus Elastica Belize).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine punten op de plantUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Blad krult opProbeer meer water te geven
De Philodendron Scandens laat veel blad losKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Verwelkte en dorre bladerenWatergebrek of soms wortelrot
Witte vlekken/schimmel op bladRouwvliegjes of Wolluis
Plant stopt plots met groeienVoeg extra plantvoeding toe
Welke plantenvoeding heb ik nodig voor de Philodendron Scandens?

Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant gezond te houden. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Onze instructie voor een Philondendron betreft: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Philodendron Scandens water geven: hoeveel moet ik geven?

Je Philondendron moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Vuistregel voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. De exacte waterbehoefte wordt beïnvloed door de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Nadat je de plant een aantal weken hebt kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Philondendron?

De meest ideale standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Verplaats de plant niet te vaak. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoe duur is een Philodendron Scandens?

De Araceae met lengtes van 75 cm en een doorsnee van 28 cm koop je al vanaf €44,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Philodendron Scandens thuis laten bezorgen. Het artikel wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste tuincentra versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie