plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron White Wave-bestellen-bezorgen

Philodendron White Wave aanbiedingen vergelijken

De Philodendron White Wave online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze prachtige kamerplant stelt niet veel eisen. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op onze plantenvergelijker kan je aan de slag met bruikbare info en concrete verzorgingstips. Tevens bieden wij een overzicht met Nederlandse plantenshops en online tuincentra die jouw Araceae (gratis) thuisbezorgen.

 • De Philodendron White Wave staat ook bekend als: Philodendron Birkin en Philodendron.
 • Vergt weinig onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €36,00.
PlantPhilodendron White Wave
Alternatieve naamPhilodendron Birkin
Categorie kamerplantPhilodendron
Lengte50 cm
Breedte21 cm
Actieprijs€36,00
BladkleurGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
Beste standplaatsZet de plant in halfschaduw
Min. temperatuur15°C
Belangrijkste gegevens van de Philodendron White Wave.

Philodendron White Wave online bestellen? Vergelijk webshops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze geven rust en ruimte, zijn goed voor je mentale gezondheid en houden de lucht gezond. Wil jij een nieuwe kamerplant kopen, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Philodendron Birkin is dan een goed idee. Het aanbod is enorm groot, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Steeds meer kamerplanten-webshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo ben jij zeker van een verse plant van toonaangevende kwekerijen. Hieronder vind je landelijke kamerplanten-shops waar je voordelig en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Philodendron White Wave met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philodendron Birkin thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Philodendron White Wave aan huis bezorgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgmoment. Jouw Philodendron wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat ze 100% vers bij jou afgeleverd worden. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt kom je er achter wanneer de bezorger er is. Doorgaans de volgende dag al bezorgd. Lees ook verder over de Orchidee Jade in blauw.

Philodendron White Wave thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Kies de hoogte van jouw plant en blader door de mooiste sierpotten. Indien gewenst kan je ook extra plantenvoeding of andere plant-items zoals een gieter toevoegen aan de bestelling.

 2. Jouw bezorgadres

  Vul jouw bezorgadres in en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Normaal geldt: voor de middag besteld is de volgende werkdag al bezorgd. De betaling voldoen doe je veilig en snel middels iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. De plant wordt verpakt

  Jouw plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Philodendron White Wave wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Hierdoor raakt jouw binnenplant niet beschadigd tijdens het vervoer.

 4. Levering

  De doos wordt bezorgd door een gespecialiseerde koerierdienst. Door middel van Track-en-Trace zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de verpakking staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er een kamerplant in de doos zit. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. Designproces

  Neem de Philodendron Birkin voorzichtig uit de kartonnen verpakking. Neem de (online) verzorgingstips door en plaats de plant op een goede plek in huis. Meestal krijgt de plant voordat deze weggaat nog het nodige water en voeding.

Philodendron Birkin bestellen en thuisbezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant verzorgingsadvies maart 2024

Jouw Philodendron White Wave stelt niet veel eisen. Via plantenvergelijken.nl lees jij alles over plantenverzorging. Allereerst moet je een goede standplaats kiezen. De plantexpert adviseert: Zet de plant in halfschaduw. Vergeet de plant niet voldoende water te geven, maar zorg niet voor doorweekte grond. De waterbehoefte is: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Philodendron Birkin plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. Ons advies: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Reminder: factoren zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn per woning weer anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Hieronder lees je verschillende symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: keuze van onze redactie: Peperomia Dwergpeper Rotundi).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig licht of te weinig water
Bruine uiteinden of randen van bladerenTe droge plant (probeer andere plek)
Het blad krult opZorg voor een constanter waterpeil
De Philodendron White Wave verliest plots veel bladGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Verwelkte en dorre bladerenWatergebrek of soms wortelrot
Witte stipjes op kamerplantWolluis
De plant groeit niet meerKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding is goed voor de Philodendron White Wave?

Plantenvoeding is belangrijk om de plant de juiste vitaminen en mineralen te geven. Met name tijdens de groeiperiode. Onze tips voor de Philodendron Birkin betreft: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Je kunt het beste gebruik maken van vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Er zijn verschillende soorten Pokon verkrijgbaar.

Philodendron White Wave water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Een Philodendron Birkin moet je regelmatig bevochtigen om hem te laten groeien. Ons advies voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Gefilterd water of regenwater is beter dan kraanwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. De precieze waterbehoefte is sterk afhankelijk van de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je best wat meer of minder water geven.

Wat is een goede standplaats voor deze Philodendron Birkin?

Een geschikte standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoeveel betaal je voor een Philodendron White Wave?

De Araceae met lengtes van 50 cm en een doorsnee van 21 cm kost gemiddeld €36,00. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Philodendron White Wave aan huis laten bezorgen. De binnenplant wordt in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste plantenshops sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie