plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Strelitzia Nicolai-bestellen-bezorgen

Strelitzia Nicolai aanbiedingen vergelijken

Een Strelitzia Nicolai online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze prachtige kamerplant is niet moeilijk te verzorgen. Met de prachtige groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Je kunt ‘m kopen in in uiteenlopende soorten en maten, ook met bijpassende pot. Op onze vergelijker kan je aan de slag met alle informatie en concrete verzorgingstips. Daarbij bieden wij een overzicht met populaire plantenshops en online tuincentra die jouw Paradijsvogelplant (gratis) thuisbezorgen.

 • De Strelitzia Nicolai is ook bekend als: Paradijsvogelbloem en Strelitzia.
 • Makkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €49,95.
PlantStrelitzia Nicolai
Alternatieve benademingParadijsvogelbloem
Soort kamerplantStrelitzia
Hoogte90 cm
Diameter22 cm
Prijsindicatie€49,95
BladkleurGroen
VoedingtipEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
Ideale standplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Min. temperatuur15°C
Belangrijke informatie over de Strelitzia Nicolai.

Strelitzia Nicolai online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zijn hot. Ze brengen jouw huis tot leven, zorgen voor een beter humeur en houden de lucht gezond. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar vermijd je liever de plantenwinkels en tuincentra? Online bestellen van de Paradijsvogelbloem is dan een mogelijkheid. Je hebt veel keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is heel goedkoop. Veel aanbieders leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg je gegarandeerd de prachtigste planten van de beste kwekers. In de vergelijker hieronder tonen wij populaire plantenshopswaar je voordelig en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Strelitzia Nicolai met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Paradijsvogelbloem bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Strelitzia Nicolai thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Kies de plant en de maat, kies een pot die je mooi vind en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. De Strelitzia wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Via een tracking link weet je ongeveer wanneer de bezorger er is. Meestal de volgende dag al bezorgd. Lees ook verder over de Vaderplant Red.

Strelitzia Nicolai thuis laten bezorgen

 1. Zoek een geschikte bloempot uit

  Selecteer de gewenste maat en blader door de mooiste sierpotten. Tevens kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of andere artikelen zoals een watermeter meebestellen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Kies het gewenste bezorgadres en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Vaak geldt: Nu besteld is de volgende dag in huis. De betaling afronden kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Leveringsgarantie

  De gewenste plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Strelitzia Nicolai wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Door dit proces blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens de bezorging.

 4. Afleveren van de bestelling

  De doos wordt vervoerd door een landelijke koerierdienst. Met jouw tracking link (die je per mail of SMS krijgt) heb je een indicatie van de aflevertijd. Op de doos staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. Designproces

  Trek de Paradijsvogelbloem voorzichtig uit de doos. Check de verzorgingstips en plaats de plant op een goede plek in huis. In veel gevallen ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog water en voeding.

Paradijsvogelbloem bestellen en thuisbezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Kamerplant verzorgingsadvies mei 2024

Deze Strelitzia Nicolai is eenvoudig in onderhoud. Op deze pagina bieden wij een aantal verzorgingstips. Ten eerste is de juiste standplaats erg belangrijk. Het uitgangspunt is hier: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar let op dat het niet te nat wordt. De basisregel is: Iedere week een beetje water geven. Bestel ook zeker Paradijsvogelbloem plantenvoeding om de groei te stimuleren. De basis vuistregel is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Reminder: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal anders. Kijk goed naar de bladeren van de plant. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Onderstaand kan jij meer lezen over symptomen die kunnen duiden op een probleem (alternatief: Philodendron bipinnatifidum little hope).

SymptoomOorzaak
Blad wordt geelTe veel of te weinig water
Bruine randen aan de bladerenTe weinig licht of teveel kalk in het water
Opkrullend bladTekort aan water
De Strelitzia Nicolai verliest plots veel bladGebrek of overmatig zonlicht
De plant gaat slap hangen (verwelken)Verrotte wortels of verkeerde grond
Witte stipjes op kamerplantBladvlekkenziekte of Wolluis
Plant wordt niet meer groterWortelrot of plant wortelgebonden
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Strelitzia Nicolai?

Plantenvoeding is van belang voor de groei van jouw plant. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Ons advies voor een Paradijsvogelbloem: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Pokon is een van de meest populaire merken.

Strelitzia Nicolai water geven: hoeveel moet ik geven?

Een Paradijsvogelbloem moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. De hoofdregel voor deze Strelitzia: Iedere week een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. De exacte waterbehoefte hangt af van de standplaats, de grootte van de plant en de grootte van de pot. Probeer het enkele weken uit. Daarna kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Welke standplaats past het beste bij deze Paradijsvogelbloem?

Een geschikte standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Verplaats de plant niet te vaak. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Wat zijn de prijzen van een Strelitzia Nicolai?

De Paradijsvogelplant 90 cm en een potmaat van 22 cm kost circa €49,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Strelitzia Nicolai thuisbezorgd krijgen. De kamerplant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste online aanbieders sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie