plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Vetplant-bestellen-bezorgen

Vetplant aanbiedingen vergelijken

De Vetplant online bestellen en morgen laten thuisbezorgen? Dit type binnenplant is gemakkelijk te verzorgen. Met de mooie groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Beschikbaar in meerdere maten, variaties en groottes, eventueel geleverd in pot. Op ons platform kan je aan de slag met alle info en tips voor het verzorgen van deze plant. Daarnaast vergelijken wij hier de beste online plantenwinkels die jouw Agave komen bezorgen.

 • De Vetplant kennen we ook met de naam: Agave en Succulent.
 • Gemakkelijk te verzorgen: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €149,95.
PlantVetplant
Extra naamAgave
Ook bekend alsSucculent
Lengte60 cm
Potmaat45 cm
Actieprijs€149,95
BladkleurGroen
OnderhoudVoed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding
WaterGeef de plant eens per maand een beetje water
Ideale standplaatsKies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht
Minimale temp15°C
Alle gegevens van de Vetplant.

Vetplant online bestellen? Vergelijk plantenshops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze brengen je interieur tot leven, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en brengen zuurstof in je leefruimte. Wil jij een nieuwe kamerplant in huis halen, maar geen zin om te zeulen met een zware plant? Online bestellen van de Agave is dan een mogelijkheid. Je hebt veel keuze, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Steeds meer online plantenwinkels leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo ontvang jij altijd de prachtigste planten van hoge kwaliteit. Hieronder tonen wij erkende kamerplanten-webshops waar je heel betaalbaar en heel gebruiksvriendelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Vetplant met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Agave gratis thuisbezorgd, hoe werkt dat?

De Vetplant aan huis laten bezorgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies een bijpassende pot en kies een bezorgadres. De Succulent wordt in een speciale verpakking verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Je krijgt per mail/sms een track&trace code. Zo weet je ongeveer wanneer de koerier komt. Bij veel plantenwinkels kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Check ook eens de Spathiphyllum.

Vetplant thuis laten bezorgen

 1. Bepaal welke bloempot je nodig hebt

  Kies de hoogte van jouw plant en voeg optioneel een sierpot toe. Optioneel kan jij ook een assortiment plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een snoeischaar bestellen.

 2. Bezorgadres kiezen

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Meestal geldt: voor 15:00 besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. Betalen kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Verpakking

  De gewenste plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Vetplant wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Dankzij deze verpakking raakt jouw binnenplant niet beschadigd wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Op welke manier wordt er bezorgd?

  De plant wordt vervoerd door een gespecialiseerde koerierdienst. Door middel van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het product ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat het een binnenplant betreft. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Geef de plant een mooie plek

  Haal de Agave voorzichtig uit de doos. Bekijk altijd eerste goed hoe je de plant moet verzorgen en bepaal wat de juiste plek in huis wordt (i.v.m. licht). Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voor verzending nog een scheut water en de nodige voeding.

Agave bestellen via internet en laten bezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Kamerplant verzorgingstips april 2024

Deze Vetplant is makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl vind je uitgebreide verzorgingsinformatie. Allereerst moet je een goede standplaats kiezen. Ons advies luidt: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar zorg niet voor doorweekte grond. Je kunt het beste beginnen met: Geef de plant eens per maand een beetje water. Gebruik ook speciale Agave plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. De basis vuistregel is: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Reminder: omgevingsfactoren zoals de luchtvochtigheid, binnenkomend zonlicht en gemiddelde temperatuur zijn overal anders. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In de onderstaande tabel vertellen we belangrijke symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: bekijk ook de Krulvaren Green Lady).

SymptoomOorzaak
Plant krijgt geel bladTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine uiteinden of randen van bladerenDroge potgrond (probeer te letten op water/licht)
Het blad krult opMeestal een tekort aan water
De Vetplant laat z’n bladeren vallenGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Verwelkte bladeren Verkeerde hoeveelheid water
Witte vlekken/schimmel op bladWolluis
Plant stopt plots met groeienWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Vetplant?

Plantenvoeding is cruciaal om de plant gezond te houden. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Ons advies voor een Agave betreft: Voed de plant 1 keer per maand met Pokon Cactus en Vetplant Voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit bevat veel voedingsstoffen, en wordt makkelijk opgenomen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Vetplant water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

De Agave heeft water nodig om de voedingsstoffen op te nemen. Het belangrijkste voor deze Succulent: Geef de plant eens per maand een beetje water. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Gebruik dit alleen als vuistregel. De waterbehoefte hangt af van de luchtvochtigheid, de potgrond, de potmaat en lichtinval. Probeer het enkele weken uit. Daarna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is een goede standplaats voor deze Agave?

Een geschikte standplaats is: Kies een plek in de zon, deze plant houdt van direct zonlicht. Verplaats niet te vaak, en zet ‘m niet elke maand op een andere plek. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Hoeveel betaal je voor een Vetplant?

De Agave met een hoogte van 60 cm en een potmaat van 45 cm koop je al vanaf €149,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Succulent aan huis laten bezorgen. Het product wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste online aanbieders werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie