plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Agave desmettiana-bestellen-bezorgen

Agave desmettiana aanbiedingen vergelijken

De Agave desmettiana online bestellen en thuis laten leveren? Deze plant is gemakkelijk in onderhoud. Met zijn groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Hij is er in in meerdere soorten en hoogtes, en met bijpassende sierpotten. Op onze vergelijker kan je aan de slag met handige informatie en tips om ‘m te verzorgen. Bovendien bieden wij een overzicht met populaire kamerplanten-shops die jouw Succulent aan huis bezorgen.

 • De Agave desmettiana noemen we ook wel: Agave de-meesteriana en Vetplant.
 • Makkelijk te verzorgen: Gebruik speciale voeding voor cactus en vetplant (een keer per maand).
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €50,00.
PlantAgave desmettiana
Extra naamAgave de-meesteriana
Soort kamerplantVetplant
Lengte50 cm
Diagonaal25 cm
Prijsindicatie€50,00
KleurGroen
VoedingGebruik speciale voeding voor cactus en vetplant (een keer per maand)
WaterEens per 14 dagen water geven
StandplaatsZet de plant op een zeer lichte standplaats
Minimale temp15°C
Tabel met informatie over de Agave desmettiana.

Agave desmettiana online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze geven rust en ruimte, verminderen stress en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Agave de-meesteriana is dan een uitstekende optie. Het aanbod is enorm groot, je kunt ze met een mooie sierpot bestellen, en het wordt bezorgd wanneer jij dat wil. Veel online plantenwinkels bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg je gegarandeerd de prachtigste planten van toonaangevende kwekerijen. In de tabel hieronder check je Nederlandse plantenshopswaar je tegen lage prijzen en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Agave desmettiana met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Agave de-meesteriana laten bezorgen: kan dat?

De Agave desmettiana thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgmoment. De Vetplant wordt in een speciale unieke verpakking opgestuurd zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Dankzij een track&trace code weet je ongeveer wanneer de bezorger er is. In veel gevallen heb je de plant de volgende dag in huis. Check ook eens de Orchidee Lexie Paars.

Agave desmettiana thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte en pot

  Selecteer de gewenste maat en voeg optioneel een sierpot toe. Optioneel kun jij ook verschillende soorten plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals een vochtmetermeebestellen.

 2. Voer een afleveradres in

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en selecteer (wanneer mogelijk) een bezorgmoment. Meestal geldt: op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag al thuisbezorgd. Afrekenen kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Leveringsgarantie

  Je plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Agave desmettiana wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Daardoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. De levering van de plant

  De plant wordt bezorgd door een gespecialiseerde bezorgservice. Via een track-en-trace link heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het pakket staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat het een binnenplant betreft. Hierop kan de koerier ook letten.

 5. De plant in huis zetten

  Trek de Agave de-meesteriana voorzichtig uit de omdoos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en zet de plant op de juiste locatie neer. In veel gevallen ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog het nodige water en voeding.

Agave de-meesteriana bestellen via internet en laten bezorgen?

Check aanbiedingen en kies jouw favoriete plant!

Kamerplant verzorgingsadvies maart 2024

Deze Agave desmettiana is makkelijk te verzorgen. Hieronder lees jij alles over plantenverzorging. Uiteraard is de standplaats het basisuitgangspunt. Het uitgangspunt is hier: Zet de plant op een zeer lichte standplaats. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar geef ‘m ook niet te veel. De waterbehoefte is: Eens per 14 dagen water geven. Gebruik ook speciale Agave de-meesteriana plantenvoeding om de groei te stimuleren. Ons advies: Gebruik speciale voeding voor cactus en vetplant (een keer per maand). Let op: de omstandigheden zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval verschillen vaak per situatie. De bladkleur is een goed indicator. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In de tabel hieronder kan jij meer lezen over symptomen die kunnen duiden op een probleem (mogelijk ook interessant: Phalaenopsis).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine randen aan de bladerenLage luchtvochtigheid of te weinig licht
Omgekrulde bladerenZorg voor een constanter waterpeil
De Agave desmettiana laat zijn blad vallenGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
Verwelkte bladeren Verrotte wortels of verkeerde grond
Witte stipjes op kamerplantSpint of Wolluis
De plant wordt niet groterVerplant het in een nieuwe pot
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Agave desmettiana?

Plantenvoeding is van belang om jouw plant een gezond en lang leven te geven. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. Ons advies voor een Agave de-meesteriana is: Gebruik speciale voeding voor cactus en vetplant (een keer per maand). Het beste is vloeibare voeding. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Agave desmettiana water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

De Agave de-meesteriana heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Basisregel voor deze Vetplant: Eens per 14 dagen water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Op welke momenten je water moet geven wordt uiteindelijk bepaald door standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Agave de-meesteriana?

Ons advies voor de standplaats is: Zet de plant op een zeer lichte standplaats. Zet ‘m niet elke week op een andere plek neer. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Hoe duur is de Agave desmettiana?

De Succulent met een lengte van 50 cm en een breedte van 25 cm kost ongeveer €50,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Agave desmettiana thuisbezorgd krijgen. De kamerplant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste plantenshops versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker.

Plaats een reactie