plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Peperomia Scandens-bestellen-bezorgen

Peperomia Scandens aanbiedingen vergelijken

Een Peperomia Scandens online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Dit type kamerplant is niet moeilijk te verzorgen. Met de kenmerkende groene bladeren een lust voor het oog. Beschikbaar in diverse soorten en maten, en met bijpassende sierpotten. Op deze website bieden wij uitgebreide informatie en belangrijke verzorgingstips. Bovendien vergelijk je hier Nederlandse kamerplanten-shops die jouw Dwergpeper komen bezorgen.

 • De Peperomia Scandens kom je soms ook tegen als: Scandens Variegata en Peperomia.
 • Makkelijk te verzorgen: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €18,00.
PlantPeperomia Scandens
Alternatieve naamScandens Variegata
Type kamerplantPeperomia
Lengte30 cm
Diameter17 cm
Prijsindicatie€18,00
PlantkleurGroen
VoedingsadviesGebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten
WaterGeef de plant eens per 2 weken water
Geschikte standplaatsKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Minimale temp15°C
Uitgebreide informatie over de Peperomia Scandens.

Peperomia Scandens online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze zorgen voor een fleurig huis, verhogen de productiviteit en zorgen voor zuurstof in je huis. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Scandens Variegata is dan een goed idee. Je hebt een ruime keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is heel goedkoop. Steeds meer aanbieders werken direct samen met kwekerijen. Zo ontvang jij altijd de mooiste planten van de hoogst mogelijke kwaliteit. In de tabel hieronder tonen wij landelijke online aanbieders van kamerplanten waar je verrassend voordelig en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Peperomia Scandens met korting kunt vinden en bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Scandens Variegata bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Peperomia Scandens thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Kies jouw plant, kies (eventueel) een sierpot en betaal veilig online. De Peperomia wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat de plant in perfecte staat bij jou aankomt. Via een tracking link kom je er achter hoe laat de bezorger er is. In veel gevallen kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Bekijk ook de Asparagus falcatus.

Peperomia Scandens thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de gewenste maat (hoogte) en voeg optioneel een sierpot toe. Indien gewenst kan jij ook een assortiment plantenvoeding of andere plant-items zoals een snoeischaar toevoegen aan de bestelling.

 2. Kies een bezorgadres

  Bepaal de gewenste afleverlocatie (adres) en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Meestal geldt: Vandaag besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De betaling voldoen kan op alle gangbare manieren zoals iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Je plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Peperomia Scandens wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Op die manier blijven alle bladeren van de plant in goede staat tijdens het bezorgproces.

 4. Op welke manier wordt er bezorgd?

  De bestelling wordt vervoerd door een gespecialiseerde bezorgservice. Door gebruik te maken van Track-en-Trace heb je een indicatie van de aflevertijd. Op het product ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Zo haal je altijd een perfecte plant in huis.

 5. Geef de plant een mooie plek

  Trek de Scandens Variegata voorzichtig uit de kartonnen doos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en zet de plant op een geschikte plek neer. Meestal ontvangt de plant voor deze met de bezorger meegaat nog water en voeding.

Scandens Variegata bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel eenvoudig jouw plant online samen

Kamerplant verzorgingsadvies juli 2024

Deze Peperomia Scandens is makkelijk te verzorgen. Op deze pagina kun je veel verzorgingstips vinden. Allereerst is een goede standplaats van belang. Het beste advies is hier: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar zorg niet voor doorweekte grond. Een goede vuistregel is: Geef de plant eens per 2 weken water. Bekijk ook de beschikbare Scandens Variegata plantenvoeding om hem mooi op te laten bloeien. Als basisregel kan je aanhouden: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten. Vergeet niet: de omstandigheden zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn overal anders. Het is goed om te letten op de bladeren. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Bijgaand vertellen we belangrijke symptomen die kunnen duiden op een probleem (tip: keuze van onze redactie: Cordyline Kiwi).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe weinig zon of wortelrot
Bruine uiteinden of randen van bladerenUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Blad krult opProbeer meer water te geven
De Peperomia Scandens laat zijn blad vallenProbeer extra plantvoeding toe te voegen
Plant droogt uit en verwelktTe weinig of te veel water
Witte stipjes op kamerplantSpint of Wolluis
Plant wordt niet meer groterWortelrot of te weinig voedingsstoffen
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Peperomia Scandens?

Plantenvoeding is belangrijk om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dit is met name van belang in de groeiperiode. Onze instructie voor een Scandens Variegata is: Gebruik eens per 4 – 6 weken voeding voor vetplanten. Vloeibare voeding wordt hiervoor het meest gebruikt. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon wordt hiervoor veel gebruikt.

Peperomia Scandens water geven: hoe vaak moet dat?

Jouw Scandens Variegata heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. Basisregel voor deze Peperomia: Geef de plant eens per 2 weken water. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. Het precieze watergebruik hangt af van de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kun jij het naar eigen inzicht aanpassen.

Wat is de ideale standplaats voor deze Scandens Variegata?

De meest ideale standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Anders kan het voorkomen dat er bladverlies optreed.

Wat zijn de prijzen van een Peperomia Scandens?

De Dwergpeper met hoogtes van 30 cm en een diamater van 17 cm koop je al vanaf €18,00. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Ja, dat is mogelijk. Je kunt de goedkoopste Peperomia Scandens thuis laten leveren. Het product wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste online plantenwinkels leveren hun planten direct vanaf de kwekerij bij je thuis af.

Plaats een reactie