plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron Emerald-bestellen-bezorgen

Philodendron Emerald aanbiedingen vergelijken

De Philodendron online bestellen en zonder gedoe laten bezorgen? Deze prachtige kamerplant is makkelijk te onderhouden. Dankzij de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Beschikbaar in verschillende hoogtes, varianten, indien gewenst geleverd in een bijpassende pot. Op dit portaal vind je nuttige info en verzorgingstips. Ook vergelijk je hier toonaangevende plantenshops en online tuincentra die jouw Araceae komen bezorgen.

 • De Philodendron Emerald is ook bekend als: Philondendron en Philodendron.
 • Gemakkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €64,95.
PlantPhilodendron Emerald
Extra naamPhilondendron
Categorie kamerplantPhilodendron
Lengte110 cm
Diameter32 cm
Actieprijs€64,95
BladkleurGroen
VoedingtipEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsEen plek met indirect zonlicht (halfscaduw)
Min. temperatuur15°C
Tabel met informatie over de Philodendron Emerald.

Philodendron Emerald online bestellen? Vergelijk aanbieders

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze geven rust en ruimte, zorgen voor minder stress en een betere concentratie en brengen zuurstof in je leefruimte. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar geen zin om te zeulen met een zware plant? Online bestellen van de Philondendron is dan een goed idee. Je hebt veel keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel plantenwinkels bieden planten rechtstreeks van de kweker. Op die manier ben jij verzekerd van de meest verse planten van de beste kwekers. In de onderstaande tabel vind je erkende plantenshopswaar je voordelig en gemakkelijk planten zoals de grote of kleine Philodendron Emerald met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philondendron bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Philodendron Emerald bij je thuis laten bezorgen is tegenwoordig heel gemakkelijk. Kies jouw plant, kies (eventueel) een sierpot en kies een bezorgmoment. De Philodendron wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat de plant niet beschadigd raakt. Met behulp van de track&trace link zie je precies op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Doorgaans kan het binnen 1 werkdag worden bezorgd. Klik eventueel ook verder naar de Strelitzia Nicolai.

Philodendron Emerald thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de hoogte van jouw plant en voeg optioneel een sierpot toe. Uiteraard kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of andere plant-items zoals een watermeter kiezen.

 2. Bezorgadres kiezen

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en klik (indien mogelijk) een geschikt bezorgtijdstip aan. Standaard geldt: Nu besteld betekent de volgende dag jouw plant in huis. De betaling voldoen doe je veilig en snel middels iDeal, Paypal of Creditcard.

 3. Leveringsgarantie

  Deze plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Philodendron Emerald wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Hierdoor blijven jouw plant en de bladeren goed beschermd ook als de bezorger onvoorzichtig is met de dozen.

 4. Afleveren van de bestelling

  De bestelling wordt bezorgd door een gespecialiseerde koerier. Via een track-en-trace link zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op het product staat vaak aangegeven welke kant boven moet en dat het om een plant gaat. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

 5. Maak de verpakking los

  Trek de Philondendron voorzichtig uit de doos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en plaats de plant op een goede plek in huis. In veel gevallen krijgt de plant voor het verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Philondendron online bestellen en thuis laten leveren?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Verzorgingstips Kamerplant juni 2024

De Philodendron Emerald is makkelijk te verzorgen. Op deze pagina lees jij alles over plantenverzorging. Uiteraard is de standplaats het basisuitgangspunt. Ons advies luidt: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Ook is water geven een onmisbaar aspect, maar let op dat het niet te nat wordt. Qua water geven moet je denken aan: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Philondendron plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Ons advies: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Let op: factoren zoals luchtvochtigheid, temperatuur en zonlicht verschillen vaak per situatie. Je moet de kleur en vorm van de bladen goed in de gaten houden. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. Bijgaand vind je een aantal symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (mogelijk ook interessant: Cactus Coral).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelTe veel of te weinig water
Bruine randjes aan het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Bladeren vervormenVerkeerde potgrond of te weinig water
De Philodendron Emerald laat veel blad losTeveel of te weinig water of wortelrot
De plant begint te verwelkenVerrotte wortels of verkeerde grond
Witte vlekken op het bladBladvlekkenziekte of Wolluis
De plant groeit niet meerKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Philodendron Emerald?

Plantenvoeding is cruciaal voor optimale groei van de plant. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. De tip voor een Philondendron is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Wij raden altijd Pokon aan.

Philodendron Emerald water geven: op welke dagen moet ik bijvullen?

Zo’n Philondendron heeft water nodig om te kunnen overleven. Ons advies voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is uiteraard een basisadvies, maar kan per kamer verschillen. De precieze waterbehoefte hangt af van licht/schaduw, grond, type bloempot, temperatuur en lucht. Kijk het een paar weken aan. Uiteindelijk kan je dit altijd nog weer aanpassen.

Welke standplaats is geschikt voor deze Philondendron?

Ons advies voor de standplaats is: Een plek met indirect zonlicht (halfscaduw). Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoeveel betaal je voor een Philodendron Emerald?

De Araceae met lengtes van 110 cm en een breedte van 32 cm koop je al vanaf €64,95. Te koop bij winkels zoals Groenrijk, Tuinland en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Philodendron Emerald thuisbezorgd krijgen. Het product wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat deze niet beschadigd tijdens het transport. De meeste online aanbieders bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie