plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron Imperial Red-bestellen-bezorgen

Philodendron Imperial Red aanbiedingen vergelijken

De Philodendron Imperial Rood online bestellen en thuis laten leveren? Deze prachtige binnenplant stelt niet veel eisen. Met de mooie groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Je kunt ‘m kopen in in uiteenlopende hoogtes, varianten, ook met bijpassende pot. Op ons platform kan je aan de slag met alle informatie en tips om ‘m te verzorgen. In aanvulling daarop vergelijken wij hier erkende online plantenwinkels die jouw Araceae (gratis) thuisbezorgen.

 • De Philodendron Imperial Red kom je soms ook tegen als: Philondendron en Philodendron.
 • Sterke plant, makkelijk te verzorgen: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • Al te bestellen in de aanbieding vanaf €24,95.
PlantPhilodendron Imperial Red
Extra naamPhilondendron
Type kamerplantPhilodendron
Lengte60 cm
Potmaat24 cm
Verkoopprijs€24,95
KleurGroen
VoedingEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsKies een Halfschaduw plek
Min. temperatuur15°C
Belangrijkste gegevens van de Philodendron Imperial Red.

Philodendron Imperial Red online bestellen? Vergelijk webshops

Je kunt tegenwoordig niet meer om binnenplanten heen. Ze brengen jouw huis tot leven, helpen je te concentreren en zuiveren de lucht. Toe aan een nieuwe kamerplant, maar wil of kan je niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Philondendron kan dan uitkomst bieden. Bij online shops heb je een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Steeds meer kamerplanten-webshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg je gegarandeerd de mooiste planten van de hoogste kwaliteit. In de onderstaande tabel check je erkende plantenshopswaar je goedkoop en eenvoudig planten zoals de grote of kleine Philodendron Imperial Red met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philondendron bij je thuis laten bezorgen, hoe gaat dat?

De Philodendron Imperial Red thuisbezorgd krijgen gaat heel eenvoudig. Kies de plant en de maat, kies een pot en kies een bezorgadres. De Philodendron wordt vanaf de kweker in een speciale verpakking vervoerd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Dankzij een track&trace code kom je er achter op welk tijdstip jouw plant wordt bezorgd. Bij veel plantenwinkels kan je het de volgende dag al laten leveren. Check ook eens de Asparagus plumosus .

Philodendron Imperial Red thuis laten bezorgen

 1. Selecteer de juiste potmaat

  Kies de hoogte van jouw plant en kies optioneel een sierpot. Tevens kan men ook speciale plantenvoeding of andere plant-items zoals een ongediertebestrijder aan de winkelmand toevoegen.

 2. Jouw bezorgadres

  Check de ingevoerde bezorggegevens goed en maak eventueel een keuze uit de bezorgtijden. Meestal geldt: Nu besteld is de volgende werkdag al bezorgd. Het geld overmaken doe je met onder andere iDeal, Creditcard en soms ook achteraf (Afterpay).

 3. Verpakking

  Deze plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Philodendron Imperial Red wordt geleverd in een speciale doos voor planten. Op die manier zullen de takken en bladeren niet beschadigen tijdens het vervoer.

 4. Bezorging

  De bestelling wordt aan huis geleverd door een betrouwbare bezorgservice. Met jouw eigen track-en-trace code kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op het pakket ziet de bezorger staan welke kant boven hoort en dat het om een plant gaat. Dit zorgt voor maximale versheid en geen beschadigingen.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Trek de Philondendron voorzichtig uit de verpakking. Bekijk de verzorgingsinstructies en plaats de plant op een goede plek in huis. Bij veel plantenwinkels krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Philondendron bestellen en thuisbezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Verzorgingsinformatie voor deze kamerplant maart 2024

Jouw Philodendron Imperial Red is makkelijk te verzorgen. Via plantenvergelijken.nl bieden wij een aantal verzorgingstips. Om te beginnen moet de plant de juiste standplaats hebben. De plantexpert adviseert: Kies een Halfschaduw plek. Geef de plant voldoende water, maar geef ‘m ook niet te veel. De basisregel is: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Philondendron plantenvoeding om hem de nodige vitaminen te geven. Hiervoor geldt: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Let op: aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal weer verschillend. Kijk goed naar de bladeren van de plant. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. In de onderstaande tabel vind je een aantal symptomen die kunnen duiden op een probleem (alternatief: Philodendron pedatum).

SymptoomOorzaak
Gele bladerenUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine randen aan de bladerenUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Bladeren vervormenTe weinig water of te veel licht
De Philodendron Imperial Red laat zijn blad vallenKies voor de juiste plantvoeding & waterpeil
Verwelkte bladeren Wortelrot of te weinig water
Witte vlekken op het bladSpint of Wolluis
Er komen geen nieuwe bladeren aan de plantTe weinig voeding of te weinig licht
Moet ik plantenvoeding gebruiken voor de Philodendron Imperial Red?

Plantenvoeding is belangrijk om de plant gezond te houden. Dien dat voornamelijk toe tijdens de groeiperiode. Ons advies voor een Philondendron is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het makkelijkste is om te beginnen met vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Philodendron Imperial Red water geven: hoeveel moet ik geven?

Jouw Philondendron heeft water nodig om te groeien en te bloeien. Het belangrijkste voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is slechts een indicatie. Hoeveel je precies moet toedienen wordt uiteindelijk bepaald door de temperatuur en luchtvochtigheid in huis, maar ook de omvang van de plant. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je best wat meer of minder water geven.

Welke standplaats is geschikt voor deze Philondendron?

Ons advies voor de standplaats is: Kies een Halfschaduw plek. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Hierdoor kan een plant namelijk kleur en blad kwijtraken.

Wat kost een Philodendron Imperial Red?

De Araceae met lengtes van 60 cm en een diamater van 24 cm kost gemiddeld €24,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik de plant bij mij thuis laten bezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Philodendron Imperial Red thuis laten bezorgen. De binnenplant wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. Veel online plantenshops bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie