plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Philodendron scandens brasil-bestellen-bezorgen

Philodendron scandens brasil aanbiedingen vergelijken

Een Philodendron scandens brasil online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Deze populaire binnenplant is eenvoudig in de verzorging. Met de mooie groene bladeren een aanwinst voor elke woning. Beschikbaar in verschillende hoogtes, varianten, eventueel geleverd in pot. Op plantenvergelijken.nl bekijk je bruikbare informatie en belangrijke verzorgingstips. Ook vergelijken wij hier Nederlandse plantenwinkels en tuincentra die jouw Araceae (gratis) thuisbezorgen.

 • De Philodendron scandens brasil heeft verschillende alternatieve namen: Philondendron en Philodendron.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €15,95.
PlantPhilodendron scandens brasil
Alternatieve benademingPhilondendron
Type kamerplantPhilodendron
Lengte40 cm
Diameter17 cm
Vanafprijs€15,95
KleurGroen
VoedingsinstructiesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterIedere week een beetje water geven
Geschikte standplaatsZet de plant in halfschaduw
Minimale temperatuur15°C
Belangrijkste gegevens van de Philodendron scandens brasil.

Philodendron scandens brasil online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn ontzettend populair. Ze stralen rust in huis uit, verminderen stress en zorgen voor zuurstof in je huis. Zin in een nieuwe kamerplant, maar geen zin om te zeulen met een zware plant? Online bestellen van de Philondendron is dan een uitstekende optie. Online heb je de meeste keuze, je kunt ze met een bijpassende pot laten bezorgen, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. Steeds meer plantenshops bezorgen direct vanuit de kwekerij of tuinderij. Zo krijg jij de meest verse planten van hoge kwaliteit. In de tabel hieronder vergelijk je Nederlandse tuincentra en shops waar je heel betaalbaar en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Philodendron scandens brasil met korting thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Philondendron thuis laten bezorgen: hoe werkt dat?

De Philodendron scandens brasil aan huis bezorgen is een fluitje van een cent. Selecteer de plant, afmeting, kies een pot die past bij jouw stijl en geef aan waar de plant bezorgd mag worden. Jouw Philodendron wordt met de grootste zorg verstuurd in een speciale plantendoos zodat de plant niet beschadigd raakt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt ontdek je wanneer de koerier komt. Vaak wordt de plant de volgende dag al geleverd. Bekijk ook de Anthurium Regale.

Philodendron scandens brasil thuis laten bezorgen

 1. Kies jouw maat en pot

  Selecteer de gewenste maat en blader door de mooiste sierpotten. Eventueel kan men ook speciale plantenvoeding of andere artikelen zoals een snoeischaar aan de winkelmand toevoegen.

 2. Jouw bezorgadres

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Normaal geldt: voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis. De kosten overmaken doe je via bekende mogelijkheden zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

 3. Verpakking

  Je plant wordt meteen vanuit de kas van de kweker naar jouw huis gestuurd. De Philodendron scandens brasil wordt in een speciale plantvriendelijke verpakking opgestuurd. Daardoor blijft jouw plant in perfecte staat tijdens het vervoeren van de doos.

 4. Op welke manier wordt er bezorgd?

  De doos wordt aan huis geleverd door een professionele koerier. Met de track-en-trace kan je de bestelling gemakkelijk volgen. Op de doos ziet de bezorger meestal staan welke zijde naar boven gehouden moet worden en dat de inhoud een plant is. Dit zorgt voor maximale versheid en geen beschadigingen.

 5. Maak de verpakking los

  Neem de Philondendron voorzichtig uit de doos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en kies een goede plek uit (i.v.m. zonlicht). Vaak krijgt de plant voordat deze weggaat nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Philondendron bestellen via internet en laten bezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Verzorgingstips Kamerplant maart 2024

De Philodendron scandens brasil stelt niet veel eisen. Hier kun je veel verzorgingstips vinden. Vanzelfsprekend moet je een goede standplaats kiezen. Ons advies luidt: Zet de plant in halfschaduw. Daarnaast moet je de plant natuurlijk genoeg water geven, maar overdrijf het niet. Onze specialist adviseert: Iedere week een beetje water geven. Bestel ook zeker Philondendron plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. Als basisregel kan je aanhouden: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Onthoud wel: ruimte factoren zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn in elke woning anders. Check altijd goed de bladeren. Deze vertellen veel over hoe een plant zich voelt. In het schema hierna lees je verschillende symptomen die kunnen optreden (mogelijk ook interessant: Asplenium nidus campio).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantTe weinig zon of insecten op het blad
Bruine randjes aan het bladUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Bladeren vervormenVaak krijgt de plant te weinig water
De Philodendron scandens brasil laat zijn blad vallenTekort aan voedingsstoffen of mogelijk wortelrot
De plant begint te verwelkenWortelrot of te weinig water
Witte vlekken op het bladWolluis
Plant groeit niet meerKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding moet ik gebruiken voor de Philodendron scandens brasil?

Plantenvoeding is cruciaal om de plant gezond te houden. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. De tip voor een Philondendron is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het meest praktisch is vloeibare voeding. Dit neemt de plant namelijk het snelst op. Pokon is een van de meest populaire merken.

Philodendron scandens brasil water geven: hoeveel moet ik geven?

Jouw Philondendron heeft water nodig om te kunnen overleven. De hoofdregel voor deze Philodendron: Iedere week een beetje water geven. Bij voorkeur gefilterd water of regenwater. Dit is natuurlijk maar een momentopname. Op welke momenten je water moet geven hangt af van de plek, de luchtkwaliteit en de kamertemperatuur. Doe een test van enkele weken. Hierna kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een goede standplaats voor deze Philondendron?

Een optimale standplaats is: Zet de plant in halfschaduw. Verplaats de plant niet te vaak. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Hoeveel betaal je voor een Philodendron scandens brasil?

De Araceae met een lengte van 40 cm en een breedte van 17 cm is verkrijgbaar vanaf €15,95. Verkrijgbaar bij o.a. Intratuin, Groenrijk, Tuinland.

Kan mijn plant aan huis bezorgd worden?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Philodendron scandens brasil thuis laten bezorgen. Het product wordt in een beschermende doos opgestuurd zodat deze in perfecte staat bij jou aankomt. De meeste online aanbieders sturen de kamerplant direct vanuit de kas naar jouw huis toe.

Plaats een reactie