plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Schefflera-bestellen-bezorgen

Schefflera aanbiedingen vergelijken

Een Schefflera online bestellen en thuis laten bezorgen? Deze kamerplant is gemakkelijk in onderhoud. Met de mooie groene bladeren een aanwinst voor jouw interieur. Verkrijgbaar in uiteenlopende maten, variaties en groottes, ook met bijpassende pot. Op dit portaal bekijk je bruikbare info en belangrijke verzorgingstips. Ook vergelijken wij hier populaire plantenwinkels en tuincentra die jouw Vingersboom komen bezorgen.

 • De Schefflera heeft verschillende alternatieve namen: Vingersboom en Vingersplant.
 • Gemakkelijk in onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding te bestellen vanaf slechts €69,95.
PlantSchefflera
Andere benamingVingersboom
Ook bekend alsVingersplant
Lengte100 cm
Potmaat30 cm
Prijsindicatie€69,95
KleurenGroen
OnderhoudEens per maand voeden met groene-planten-voeding
Water gevenIedere week een beetje water geven
Ideale standplaatsHet liefst in het licht, maar schaduw kan ook
Minimale temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Schefflera.

Schefflera online bestellen? Vergelijk webshops

Binnenplanten zijn hot. Ze brengen kleur en vrolijkheid, zijn goed voor je mentale gezondheid en zijn heel goed voor de luchtkwaliteit in huis. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar ga je liever niet naar het tuincentrum? Online bestellen van de Vingersboom is dan een mogelijkheid. Het aanbod is enorm groot, je kunt ‘m direct met pot samenstellen, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. De meeste plantenwinkels versturen de planten rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ontvang jij altijd de allermooiste planten van de hoogste kwaliteit. In de tabel hieronder bekijk je Nederlandse plantenshopswaar je heel betaalbaar en gemakkelijk kamerplanten zoals de grote of kleine Schefflera met korting kunt bestellen en laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Vingersboom bezorgen aan huis, hoe werkt dat?

De Schefflera thuisbezorgd krijgen is een fluitje van een cent. Kies plant en formaat, kies een matchende sierpot en betaal veilig online. Jouw Vingersplant wordt per post in een stevige doos verstuurd zodat deze in de beste conditie bij jou aankomt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt weet je precies wanneer de bezorger er is. Bij veel plantenwinkels heb je de plant de volgende dag in huis. Lees ook verder over de Ficus.

Schefflera thuis laten bezorgen

 1. Kies het formaat en de pot

  Kies de gewenste maat (hoogte) en voeg optioneel een sierpot toe. Indien nodig kan jij ook een assortiment plantenvoeding of extra producten zoals hydrokorrels meebestellen.

 2. Check of het afleveradres klopt

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en kies wanneer je de kamerplant wilt ontvangen. Meestal geldt: voor 15:00 besteld is de volgende dag al aan huis geleverd. De kosten overmaken doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal of soms achteraf.

 3. Manier van leveren

  Jouw plant wordt vaak rechtstreeks bij de kweker besteld. De Schefflera komt aan huis in een speciale verpakking voor planten. Door dit proces zullen de takken en bladeren niet beschadigen wanneer de doos in het bezorgproces wordt aangeraakt.

 4. Afleveren van de bestelling

  De order wordt bezorgd door een landelijke bezorgdienst. Via een track-en-trace link zie je precies hoe laat de bezorger er is. Op de doos staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Daardoor blijft de plant in perfecte conditie.

 5. De doos voorzichtig uitpakken

  Neem de Vingersboom voorzichtig uit de doos. Neem de (online) verzorgingstips door en zet jouw plant op een plek waar hij zich thuis voelt. In veel gevallen krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Vingersboom bestellen en laten thuisbezorgen?

Stel jouw kamerplant samen en bestel online

Kamerplant verzorgingstips mei 2024

Deze Schefflera vereist niet veel onderhoud. Op deze pagina lees je meer informatie over de verzorging. Uiteraard is de standplaats het basisuitgangspunt. De basisregel hier is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Geef de plant voldoende water, maar overdrijf het niet. De waterbehoefte is: Iedere week een beetje water geven. Gebruik ook speciale Vingersboom plantenvoeding om hem te laten bloeien en groeien. Je kunt het beste beginnen met: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Belangrijk: omgevingsfactoren zoals lichtinval, temperatuur en luchtvochtigheid zijn per woning weer anders. Check altijd goed de bladeren. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. Onderstaand lees je verschillende symptomen die duiden op een onjuiste verzorging (tip: keuze van onze redactie: Maranta Leuconeura Kerchoveana).

SymptoomOorzaak
Het blad wordt geelWatertekort
Bruine uiteinden of randen van bladerenTe weinig licht of teveel kalk in het water
Bladeren vervormenGeef vaker kleinere beetjes water
De Schefflera laat veel blad losGeef met regelmaat wat extra plantenvoeding
De plant begint te verwelkenTe weinig of te veel water
Witte stipjes op kamerplantWolluizen
Plant groeit niet meerWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Schefflera?

Plantenvoeding is noodzakelijk om de plant gezond te houden. Dit is met name belangrijk in het groeiseizoen. Ons advies voor een Vingersboom: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. De plant kan dit gemakkelijk opnemen. Pokon kun je hier heel goed voor gebruiken.

Schefflera water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

De Vingersboom heeft water nodig om te groeien en te bloeien. De stelregel voor deze Vingersplant: Iedere week een beetje water geven. Het liefst water op kamertemperatuur. Gebruik dit alleen als vuistregel. Hoeveel je precies moet toedienen wordt beïnvloed door standplaats, temperatuur, vochtigheid en het seizoen. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kan je het water dat je geeft rustig bijsturen.

Wat is een goede standplaats voor deze Vingersboom?

De meest ideale standplaats is: Het liefst in het licht, maar schaduw kan ook. Houd deze plant zoveel mogelijk op 1 plek. Planten kunnen niet goed tegen plotse grote veranderingen.

Hoe duur is een Schefflera?

De Vingersboom 100 cm en een breedte van 30 cm kost om en nabij de €69,95. Verkrijgbaar bij onder andere Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Kan ik deze plant thuis laten bezorgen?

Jazeker, jij kan de goedkoopste Vingersplant thuis laten bezorgen. De plant wordt in een innovatieve plantvriendelijke doos opgestuurd zodat de plant helemaal heel aankomt zonder beschadigingen. De meeste plantenshops werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie