plantenwinkel.nl
 • Plantenwinkel.nl
 • Vers van kwekerij
  Ruim aanbod planten
  Verkoopt ook boompjes
tuinland
 • Tuinland
 • Landelijke aanbieder
  Ook veel tuinspullen
  Verschillende winkels
plantje.nl
 • Plantje.nl
 • Speciaalzaak
  Snelle bezorgservice
  Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
 • Bol.com
 • Verschillende leveranciers
  Goedkope producten
  Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Strelitzia Nicolai Glitter-bestellen-bezorgen

Strelitzia Nicolai Glitter aanbiedingen vergelijken

De Strelitzia Nicolai Glitter online bestellen en de volgende dag laten bezorgen? Deze populaire plant is gemakkelijk in onderhoud. Dankzij de mooie gouden bladeren blikvanger in jouw interieur. Te bestellen in meerdere soorten en hoogtes, ook met bijpassende pot. Op ons platform bekijk je praktische informatie en concrete verzorgingstips. Daarbij vind je hier populaire plantenwinkels en tuincentra die jouw Paradijsvogelplant (gratis) thuisbezorgen.

 • De Strelitzia Nicolai Glitter kennen we ook met de naam: Paradijsvogelbloem en Strelitzia.
 • Vergt weinig onderhoud: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding.
 • In de aanbieding al verkrijgbaar vanaf €89,95.
PlantStrelitzia Nicolai Glitter
BijnaamParadijsvogelbloem
Type kamerplantStrelitzia
Lengte130 cm
Potmaat30 cm
Verkoopprijs€89,95
PlantkleurGroen/goud
VoedingsadviesEens per maand voeden met groene-planten-voeding
WaterIedere week een beetje water geven
LichtgevoeligheidKies een lichte plek, maar niet in de volle zon
Minimale temp15°C
Belangrijkste gegevens van de Strelitzia Nicolai Glitter.

Strelitzia Nicolai Glitter online bestellen? Vergelijk plantenwinkels

Binnenplanten zijn ontzettend hip. Ze geven rust en ruimte, verhogen de productiviteit en zorgen voor een hogere luchtkwaliteit. Wil jij jezelf belonen met een nieuwe kamerplant, maar houd je niet zo van tuincentra? Online bestellen van de Paradijsvogelbloem is dan een uitstekend alternatief. Je hebt een ruime keuze, je kiest meteen een bijpassende pot, en het is vaak voordeliger dan het tuincentrum. De meeste plantenwinkels leveren de planten rechtstreeks vanuit de kas van een kwekerij. Zo krijg jij de allermooiste planten van topkwaliteit. In onze vergelijker vergelijk je landelijke plantenwinkels waar je heel betaalbaar en zonder gedoe kamerplanten zoals de grote of kleine Strelitzia Nicolai Glitter met korting kunt bestellen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Paradijsvogelbloem laten bezorgen: kan dat?

De Strelitzia Nicolai Glitter bij je thuis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Selecteer plant en de gewenste hoogte, kies een pot die past bij jouw interieur en selecteer een bezorgmoment. Jouw Strelitzia wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat de plant en de bladeren niet beschadigen. Dankzij een track&trace code weet je precies wanneer de bezorger er is. Doorgaans kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Klik eventueel ook verder naar de Philodendron Emerald.

Strelitzia Nicolai Glitter thuis laten bezorgen

 1. Kies de gewenste hoogte en pot

  Selecteer de gewenste maat en zoek eventueel een mooie sierpot uit. Indien nodig kan je ook extra plantenvoeding of onderhoudsartikelen zoals extra potgrond kiezen.

 2. Waar wil jij alles laten bezorgen?

  Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en kies optioneel een afleverdag / tijdstip. Standaard geldt: Nu besteld is de volgende dag in huis. Het geld overmaken doe je met onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en soms Afterpay.

 3. Hoe wordt de plant geleverd?

  Deze plant wordt doorgaans direct vanaf de kwekerij geleverd. De Strelitzia Nicolai Glitter wordt hiervoor in een speciale stevige plantenverpakking verpakt. Door dit proces blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens de bezorging.

 4. De plant wordt geleverd

  Het pakket wordt thuisbezorgd door een snelle koerierdienst. Door gebruik te maken van Track-en-Trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op de doos staat duidelijk aangegeven welke zijde naar boven moet en dat er een kamerplant in de doos zit. Daar zal de bezorger ook goed acht op geven.

 5. Maak de verpakking los

  Trek de Paradijsvogelbloem voorzichtig uit de doos. Let goed op de beschrijving en verzorgingsadviezen en zet de plant op een geschikte plek neer. Doorgaans krijgt de plant voordat deze verstuurd wordt nog het benodigde water en eventueel plantenvoeding.

Paradijsvogelbloem bestellen en laten thuisbezorgen?

Kies jouw maat, sierpot en bestel direct online

Kamerplant verzorgingstips mei 2024

Jouw Strelitzia Nicolai Glitter vereist niet veel onderhoud. Via plantenvergelijken.nl kun je veel verzorgingstips vinden. Om te beginnen is de standplaats heel erg van belang. Ons advies luidt: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Geef de plant voldoende water, maar overdrijf het niet. De basisregel is: Iedere week een beetje water geven. Bekijk ook de beschikbare Paradijsvogelbloem plantenvoeding om de kleur mooi te houden. De basis vuistregel is: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Vergeet niet: kamer-specifieke aspecten zoals luchtvochtigheid in huis, temperatuur en de lichtinval zijn overal weer verschillend. De bladkleur is een goed indicator. Een gezonde plant heeft mooie en volle bladeren. In de onderstaande tabel vertellen we belangrijke symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (alternatief: Spathiphyllum Lepelplant M).

SymptoomOorzaak
Gele bladeren in plantWatertekort
Bruine vlekken/puntjes op het bladTe droge grond (verplaatst de plant naar een nieuwe plek)
Blad krult opProbeer meer water te geven
De Strelitzia Nicolai Glitter laat zijn blad vallenGebrek of overmatig zonlicht
Verwelken van de plant & het bladTe natte grond of verkeerde potmaat
Witte vlekjes op het bladSpint of Wolluis
De plant groeit niet meerKies voor een grotere potmaat
Welke plantenvoeding is geschikt voor de Strelitzia Nicolai Glitter?

Plantenvoeding is essentieel om de plant te kunnen laten doorgroeien. Dit is met name van belang in de groeiperiode. Het advies voor de Paradijsvogelbloem: Eens per maand voeden met groene-planten-voeding. Het beste is vloeibare voeding. Dit is makkelijk toe te dienen en de plant neemt het ook goed op. Een populair merk is Pokon.

Strelitzia Nicolai Glitter water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Een Paradijsvogelbloem moet je voldoende bewateren om groei te stimuleren. Ons advies voor deze Strelitzia: Iedere week een beetje water geven. Probeer kraanwater op kamertemperatuur te geven. Of nog beter: regenwater. Hiervan kun je natuurlijk zelf wel afwijken. Hoe vaak je nu echt moet bijgieten wordt mede bepaald door de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Je kunt het een maand aankijken en vervolgens kun je op basis van gevoel wat variëren.

Wat is een gunstige standplaats voor deze Paradijsvogelbloem?

Ons advies voor de standplaats is: Kies een lichte plek, maar niet in de volle zon. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Hij raakt namelijk gewend aan de hoeveelheid licht die hij krijgt.

Wat kost een Strelitzia Nicolai Glitter?

De Paradijsvogelplant met hoogtes van 130 cm en een doorsnee van 30 cm is verkrijgbaar vanaf €89,95. Te koop bij o.a. Intratuin, Tuinland en Groenrijk.

Kan ik mijn plant laten thuisbezorgen?

Ja, geen probleem. Jij kunt de goedkoopste Strelitzia Nicolai Glitter aan huis laten bezorgen. De binnenplant wordt stevig verpakt in een speciale plantvriendelijke verpakking zodat de bladeren en takken heel blijven tijdens het bezorgen. Veel plantenwinkels bezorgen hun producten direct vanaf de kwekerij.

Plaats een reactie