plantenwinkel.nl
  • Plantenwinkel.nl
  • Vers van kwekerij
    Ruim aanbod planten
    Verkoopt ook boompjes
tuinland
  • Tuinland
  • Landelijke aanbieder
    Ook veel tuinspullen
    Verschillende winkels
plantje.nl
  • Plantje.nl
  • Speciaalzaak
    Snelle bezorgservice
    Ook verzorgingsproducten
bol.com planten
  • Bol.com
  • Verschillende leveranciers
    Goedkope producten
    Ook kunstplanten beschikbaar
plnts.com

Cactus-bestellen-bezorgen

Cactus aanbiedingen vergelijken

De Cactus online bestellen vanuit je luie stoel en laten bezorgen? Deze populaire kamerplant vereist maar weinig onderhoud. Met de kenmerkende groene bladeren een eyecatcher in jouw huis. Je kunt ‘m kopen in in diverse soorten en maten, en met een pot die past bij jouw interieur. Op deze website bieden wij nuttige info en tips voor het verzorgen van deze plant. Daarbij vind je hier erkende online tuincentra die jouw Cactaceae (gratis) thuisbezorgen.

  • De Cactus kom je soms ook tegen als: Cactaceae en Stekelplant.
  • Gemakkelijk te verzorgen: Voed de plant een keer in de 4 – 6 weken met voeding voor vetplant en cactus.
  • In de aanbieding thuisbezorgd vanaf €119,95.
PlantCactus
Andere benamingCactaceae
Ook bekend alsStekelplant
Grootte55 cm
Breedte23 cm
Prijsindicatie€119,95
PlantkleurGroen
VoedingsadviesVoed de plant een keer in de 4 – 6 weken met voeding voor vetplant en cactus
Water gevenElke 14 dagen water geven
LichtgevoeligheidKies een plek in de zon, direct zonlicht is prima
Minimale temperatuur15°C
Uitgebreide informatie over de Cactus.

Cactus online bestellen? Vergelijk aanbieders

Binnenplanten zie je tegenwoordig overal. Ze brengen je interieur tot leven, verminderen stress en verbeteren de luchtkwaliteit. Wil jij jouw woning opvrolijken met een nieuwe kamerplant, maar kan je niet naar het tuincentrum rijden? Online bestellen van de Cactaceae is dan ideaal. Online heb je de meeste keuze, ze worden kant-en-klaar met pot geleverd, en je laat het thuisbezorgen wanneer jou dat schikt. Veel aanbieders bezorgen rechtstreeks vanuit de kweker. Zo ben jij zeker van de meest verse planten van de beste kwekers. Hieronder tonen wij Nederlandse kamerplanten-shops waar je voordelig en zonder gedoe planten zoals de grote of kleine Cactus met korting bij je thuis kunt laten bezorgen.

# Plantenwinkel Beoordeling Meer informatie
tuinland Bekijken
plantje Bekijken
plantenwinkel Bekijken
bol.com planten Bekijken
green-bubble Bekijken
plnts.com Bekijken
maxifleur-kunstplanten Bekijken
homemeetsnature Bekijken
bloompost Bekijken
tuinplant Bekijken

Cactaceae laten bezorgen: kan dat?

De Cactus aan huis laten bezorgen gaat gemakkelijker dan je denkt. Kies jouw plant, kies een bijpassende pot en kies een bezorgmoment. De Stekelplant wordt in een plantvriendelijke verpakking verstuurd zodat deze in perfecte conditie aankomt. Met de track&trace die je per mail/sms ontvangt ontdek je wanneer de bezorger er is. Doorgaans kan je de volgende dag al genieten van jouw plant. Lees ook verder over de Zamioculcas.

Cactus thuis laten bezorgen

  1. Kies jouw maat en pot

    Kies de benodigde maat en kies optioneel een sierpot. Indien gewenst kun je een plantenvoeding uitkiezen en/of handige accessoires zoals een gieter bestellen.

  2. Bezorgadres kiezen

    Voer in waar jij de bestelling afgeleverd wil hebben en maak eventueel een keuze uit de bezorgtijden. Normaal geldt: voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis. Betalen kan middels betrouwbare betaalopties zoals iDeal, Creditcard, Paypal en eventueel achteraf betalen.

  3. Leveringsvoorwaarden

    De gewenste plant wordt meestal meteen vanuit de kwekerij/tuinderij opgestuurd. De Cactus verpakken ze dan in een speciale stevige plantendoos. Dankzij deze verpakking blijven de plant en de bladeren in perfecte conditie tijdens de bezorging.

  4. Afleveren van de bestelling

    De plant wordt thuisbezorgd door een snelle koerier. Met de track-en-trace weet je precies wanneer je iemand aan de deur kunt verwachten. Op het pakket staat welke kant naar boven gehouden moet worden en dat er in de verpakking een plant zit. Daar kunnen bezorgers er ook rekening mee houden.

  5. Uitpakken

    Haal de Cactaceae voorzichtig uit de omdoos. Lees de meegeleverde verzorgingsinstructies goed door en plaats de plant op een goede plek in huis. In veel gevallen krijgt de plant voordat deze weggaat nog water en voeding.

Cactaceae bestellen en laten thuisbezorgen?

Bekijk aanbiedingen en stel jouw kamerplant samen!

Verzorgingstips Kamerplant april 2024

De Cactus is eenvoudig in onderhoud. Hieronder lees je meer informatie over de verzorging. Om te beginnen moet de plant de juiste standplaats hebben. Het beste advies is hier: Kies een plek in de zon, direct zonlicht is prima. Zorg dat de plant genoeg water krijgt, maar overdrijf het niet. Je kunt het beste beginnen met: Elke 14 dagen water geven. Bestel ook zeker Cactaceae plantenvoeding om de groei te stimuleren. De basis vuistregel is: Voed de plant een keer in de 4 – 6 weken met voeding voor vetplant en cactus. Bedenk wel: de omstandigheden zoals zonlicht, schaduw, luchtkwaliteit en temperatuur zijn overal anders. De bladkleur is een goed indicator. De kleur en vorm van het blad zegt iets over de gezondheid van planten. Onderstaand vind je een aantal symptomen die regelmatig bij deze plant optreden (alternatief: Corokia Maori Zigzagstruik).

SymptoomOorzaak
Onderste bladeren worden geelUitdroging, te weinig zon of beestjes
Bruine uiteinden of randen van bladerenUitgedroogde plant (beperkt de lichtinval)
Omgekrulde bladerenDe plant krijgt te weinig water
De Cactus verliest plots veel bladTekort aan voedingsstoffen of mogelijk wortelrot
Dorre en verwelkte bladerenWortelrot of te weinig water
Witte vlekjes op het bladSchimmelinfectie of Wolluis
De plant is gestopt met groeienWortelrot of plant wortelgebonden
Welke plantenvoeding is goed voor de Cactus?

Plantenvoeding is essentieel om de plant gezond te houden. Vooral tussen maart en oktober, de groeiperiode. Ons advies voor een Cactaceae: Voed de plant een keer in de 4 – 6 weken met voeding voor vetplant en cactus. Vloeibare voeding is het gemakkelijkst toe te dienen. Dit zorgt ervoor dat de plant de voeding snel kan opnemen. Kies altijd een goed merk zoals Pokon.

Cactus water geven: hoeveel heeft deze plant nodig?

Zo’n Cactaceae heeft water nodig om te groeien en om voedingsstoffen te kunnen transporteren. De hoofdregel voor deze Stekelplant: Elke 14 dagen water geven. Het liefst water op kamertemperatuur. Dit is slechts een indicatie. Hoeveel je precies moet toedienen is sterk afhankelijk van de temperatuur in huis, maar ook de grootte van de plant. Na verloop van tijd kan je best wat meer of minder water geven.

Welke standplaats is geschikt voor deze Cactaceae?

De meest ideale standplaats is: Kies een plek in de zon, direct zonlicht is prima. Probeer hem zoveel mogelijk op 1 plek te houden. Daardoor kan een plant blad gaan verliezen.

Hoe duur is een Cactus?

De Cactaceae met een hoogte van 55 cm en een potmaat van 23 cm koop je al vanaf €119,95. Meestal wel verkrijgbaar bij winkels als Tuinland, Groenrijk en Intratuin.

Is het mogelijk om deze plant thuis te laten bezorgen?

Ja, je kunt de goedkoopste Stekelplant thuis laten bezorgen. De plant wordt met de grootste zorg ingepakt en verstuurd zodat deze in topconditie bij je thuiskomt. De meeste online aanbieders werken direct samen met de kwekerij, jouw plant komt dan rechtstreeks uit de kas.



Bekijk alle planten in deze categorie:

Plaats een reactie